Screenshot YouTube video
StoryEditor

Fanúšikovia šalejú! Seriáloví Rachel a Ross sú vraj spolu, herci k sebe našli po rokoch cestu

red11.08.2021., 11:30h
Vyzerá to tak, že stará láska nehrdzavie. Ošiaľ najnovšie vyvolali americké a britské médiá, ktoré sa odvolávajú na zdroje potvrdzujúce vzťah Jennifer Aniston a Davida Schwimmera.
Lajkuj Brainee.sk na

Len pred pár mesiacmi uverejnila stanica HBO dlho očakávaný návrat kultových Priateľov. Nešlo o seriálové spracovanie, ale o „reunion“ hercov, ktorí sa po dlhých rokoch stretli spoločne pred kamerami. Zaspomínali si na roky mladosti, priateľské vzťahy a brutálny ošiaľ, ktorý svojho času Priatelia vyvolali. Počas natáčania priznali niekoľko tajomstiev, ktoré už boli premlčané.

Sú si súdení?

O Jennifer Aniston je známe, že si svoje súkromie stráži. Pred nejakou dobou však začala používať Instagram. Ten využíva najmä na to, aby vyzývala ľudí k očkovaniu či k podpore hnutia Black live matters. Aktivistka, ktorá sa ako herečka uchytila zo všetkých šiestich protagonistov Priateľov najviac, má za sebou dve stroskotané manželstvá. Počas Friends: The Reunion však priznali s Davidom Schwimmerom, ktorý stvárnil Rossa Gellera, šokujúcu vec. Prvé série boli do seba bezhlavo zamilovaní.

IG/David Schwimmer

„Prechovávali sme k sebe hlboké city. Bola medzi nami vášeň a láska. Nemohli sme však prekročiť hranice. Buď som bol vo vzťahu ja, alebo Jen, rešpektovali sme to a platonická láska medzi nami nikdy neprerástla do činov,“ potvrdil Schwimmer. Náklonnosť a nehu projektovali medzi postavy, ktoré sa zmietali vo vzťahoch, rozchodoch, či prestávkach. To, či skutočne mali alebo nemali pauzu, keď Ross podviedol Rachel, sa už asi nedozvieme.

Fanúšikovia sa však možno dočkajú šťastného konca. Zdroje z blízkeho okolia herečky totiž tvrdia, že práve po The Reunion k sebe našli Jen a David cestu. Herec priletel z New Yorku za Jennifer do Los Angeles, kde spolu trávia celé dni u nej doma. „Večer si varia, užívajú si spoločný čas, chodia na prechádzky do viníc,“ potvrdil zdroj pre médiá. Ak sa špekulácie potvrdia a herci sa dajú dokopy, pôjde určite o obrovskú senzáciu. Takej Jennifer Lopez a Benovi Affleckovi sa to podarilo.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 04:39