Instagram/thisismoriahmills
StoryEditor

Žena nemá žiadne kamarátky. Svojou postavou nechce zvádzať ich partnerov

bibiDnes15.09.2021., 15:00h
Ľuďom nedôveruje, pretože ženy ju za chrbtom ohovárajú a muži sa jej zas chcú dostať pod sukňu.
Lajkuj Brainee.sk na

28-ročná Moriah Millsová z Georgie sa živí ako modelka a je na svoje krivky veľmi hrdá. Údajne nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu a všetko na jej tele je dielom prírody. Myslí si, že kvôli svojmu vzhľadu nemôže mať kamarátky, aby nezvádzala ich partnerov. Všetky ženy vraj na ňu žiarlia. 

„Kamarátky som kedysi mala, ale ako som dospievala a menila sa, pomaly ubúdali. Dnes už nemám žiadnu kamarátku. Povedali mi, že ma nechcú mať vo svojom živote, pretože ich partneri na mňa pozerajú,“ zverila sa v rozhovore v šou This Morning.

Váži si tých, ktorí ostali po jej boku 

Partnerov nikdy nezviedla, ale vraj stačí, že na seba púta pozornosť. To ženy nemôžu vystáť. S mužmi sa podľa nej priatelí ľahšie, ale problém v ich prípade nastáva v čase, keď chcú niečo viac než len priateľstvo. „Chcem sa sústrediť na kariéru. Spievam, fotím, pre mňa je prioritou moja práca. Muži sa ma občas snažia využívať. Som príliš atraktívna na to, aby som mala kamarátky,“ oznámila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Moriah M? (@thisismoriahmills)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Moriah M? (@thisismoriahmills)

Ľuďom príliš nedôveruje, pretože ženy ju za chrbtom ohovárali a muži sa jej zas chceli dostať pod sukňu. Veľa dobrých priateľov nemá, o to viac si váži tých, ktorí ostávajú po jej boku. „Mojím najlepším priateľom je pes Charlie. Na tom mi záleží zo všetkých najviac. Najlepší priateľ človeka. Málokto dokáže pochopiť, že sa starám len o seba a neohováram ako oni,“ doplnila s tým, že nikdy nebola typickou klebetnicou, ktorá by riešila osudy ostatných. To podľa modelky možno ženám tiež vadí.

Okrem modelingu je tiež influencerkou a na Instagrame ju sleduje vyše 100-tisíc ľudí. Verí, že čoskoro prerazí vo svete ako speváčka.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 04:35