Amanda Liberty.Twitter/new York Post/
StoryEditor

Láska k lustru či svadba so psom. Toto sú tie najbizarnejšie vzťahy, ktoré šokujú svet

iDnes.cz03.06.2022., 11:00h

Vzťah s mimozemšťanom, svadba so psom, láska k lustru alebo vydaj s delfínom. Pozri sa na najbizarnejšie partnerské spojenia.

Lajkuj Brainee.sk na

Hoci vo svete prevládajú vzťahy ľudí s ľuďmi, nájdu sa aj takí, ktorí zahoreli láskou k neživým veciam alebo zvieratám. A na svojom správaní nevidia nič zvláštne, píše portál iDNES.cz

Láska s mimozemšťanom

Londýnska herečka Emanuela Rose už mala dosť nevydarených vzťahov, ktoré začali vďaka zoznamovacej aplikácii. Napísala tak na svoj účet na Instagrame výzvu, že hľadá lásku. Krátko na to vraj bola unesená zo svojho bytu mimozemským tvorom a teraz s ním je vo vzťahu. „Je s ním lepší sex ako s pozemšťanom,“ hovorí. O všetkom informuje svojich sledujúcich na Instagrame. Mnohí jej píšu, že by mala vyhľadať odbornú pomoc.

Zásnuby s lustrom

Tridsaťpäťročná Amanda z Londýna, nedávno ukončila vzťah so Sochou slobody a zamilovala sa do iného netradičného predmetu. Ľudia ju nikdy nepriťahovali, a tak sa teraz zasnúbila so svojim lustrom. „Priťahuje ma aj sexuálne,“ hovorí.

Zamilovala sa do neho vďaka filmu Kráska a zviera, v ktorom hrala herečka Emma Watsonová. Amanda si v rozprávke všimla ozdobný lustra a začala po podobnom pátrať v obchodoch. Tak vznikla jej obsesia, kvôli ktorej má dnes byt doslova zavalený lustrami. Jej srdce si však získal iba jeden.

image

Amanda Liberty.

Twitter/new York Post/

Svadba so silikónovou pannou

Kulturista Yuri Tolochko z Kazachstanu, sa v novembri 2020 oženil po osemmesačnej známosti so svojou silikónovou pannou. Svadba bola veľkolepá, prizerala jej takmer päťdesiatka svadobčanov. O svojom živote s novomanželkou tiež náležite informoval fanúšikov na Instagrame.

 

image

Celé dni pozerá porno a berie za to poriadne tučný plat. Je to práca snov, pochvaľuje si Rebecca

Obrad so psom 

Štyridsaťdeväťročná bývalá modelka Elizabeth Hoadová z Veľkej Británie mala dosť nepodarených stretnutí s mužmi a radšej sa v televíznej show vydala za svojho verného psa Logana. V minulosti mala vyše dvesto schôdzok s potencionálnymi partnermi ale ani jedna nevyšla. Väčšina z nich vraj klamala a tajila priateľku. „Mám dosť mužov a dosť života ako single. Teraz som vydatá za môjho najlepšieho parťáka,“ radovala sa.

Zasvätená delfínovi

Sharon Tendlerová z Veľkej Británie tvrdí, že to bola láska na prvý pohľad. Vraj sa s delfínom milujú navzájom. Vydala sa za neho v Izraeli. „Dáva tie najsladšie bozky na svete,“ povedala.

Zamilovaná do lietadla

Sarah Rodo je objektofil, čo znamená, že ju sexuálne priťahujú neživé predmety. Tvrdí, že sa bezhlavo zamilovala do lietadla, o ktorom hovorí ako o svojom priateľovi. Rodáčka z nemeckého Dortmundu, ktorá má 23 rokov, v minulosti chodila s ľuďmi. Teraz hovorí, že vďaka lietadlu pomenovanému „Dicki“ sa konečne cíti úplná, píše portál LADBible

 

„Predmety ma priťahovali už od puberty. Prvýkrát som si to všimla, keď som mala 14 rokov,“ vysvetlila. Postrehla, že ju nepriťahujú ľudia a nechce sa s nimi zbližovať. Narozdiel od svojich predmetov, pri ktorých túži po túlení a intímnosti. „Je to ten najlepší sex, aký som kedy mala!“ uzavrela. Jej lietadlo „Dicki“ jej zaberá skoro celú posteľ. „Milujem na ňom všetko, ale najmä jeho tvar, krídla a motor. Sú pre mňa také sexi,“ opísala svoje pocity. 

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 03:05