Pexels
StoryEditor

5 tipov ako ušetriť pri online nakupovaní

PR článok03.08.2022., 00:00h

Online nakupovanie výrazne nabralo na popularite najmä za posledné roky. Vďačiť môže aj pandémii koronavírusu, ktorá výrazne obmedzila pohyb ľudí. Ak ste teda chceli nové tričko, či telefón, nemali ste inú možnosť ako nakupovať online. Spoločne s novými možnosťami online nakupovania sa však vyvíjali aj nové možnosti ako pri online nakupovaní ušetriť. Pozrime sa spoločne na 5 tipov ako ušetriť pri online nakupovaní.

Lajkuj Brainee.sk na

Šetriť pri nakupovaní online je skutočne jednoduché, pokiaľ viete ako na to. Skvelé možnosti, ktoré sa navyše dajú aj kombinovať ponúka portál Tipli. Postupne si predstavíme jednotlivé možnosti, ktoré vám ľahko ušetria desiatky, či dokonca stovky eur. Spomenieme si známe obchody a možnosti v nich ušetriť ako napríklad skvelý About You zľavový kód, ale aj menej známe internetové obchody, ktoré ponúkajú parádnu cenu. Tak hor sa šetriť s Tipli! Postupne zistíte, že je to omnoho jednoduchšie, ako sa na prvý pohľad zdá.

Akcie a výpredaje

Prvú vec, ktorú treba mať vždy v oku, sú skvelé akcie a výpredaje. Pri nich sa totiž predajca dobrovoľne vzdáva výraznej časti zisku, aby produkt alebo služby dokázal vôbec predať. Ide tak o jednoduchú príležitosť ako ušetriť. Ako na to? Ak chcete napríklad nový televízor, tak odporúčame sledovať akcie Planeo elektro, výpredaj v Datarte alebo využiť Okay zľavový kupón. Všetky možnosti vám môžu priniesť váš vysnívaný kúsok lacnejšie ako kedykoľvek predtým. Ak nechcete tráviť dlhé hodiny sledovaním kedy začína akcia, či výpredaj, tak sa sústreďte iba na portál Tipli. Tipli totiž pre vás sleduje všetky aktuálne akcie výpredaje, a tak vám pomáha šetriť pri každom nákupe. Navyše úplne zadarmo. About You zľavový kód a množstvo iných tak máte naozaj ako na podnose.

Zľavové kódy a kupóny

Ďalšou skvelou možnosťou ako ušetriť sú zľavové kupóny a kódy. Ak poznáte ten správny zľavový kód, tak dokážete ušetriť desiatky eur pri jednom nákupe. Stačí byť iba pozorný a hlavne vedieť, kde hľadať. Všetky aktuálne zľavové kupóny a kódy nájdete na Tipli. Sú rozdelené do dvoch kategórií. Bežné zľavové kódy sú dostupné pre každého a nájdete ich v profile každého obchodu. Potom sú tu však aj exkluzívne zľavové kódy. Tie sú dostupné iba pre zaregistrovaných používateľov. Dôvodom je ich exkluzivita, a teda, že ich nikde inde ako na Tipli naozaj nenájdete. Nemusíte sa však obávať. Celý proces registrácie je bezplatný a nezaberie vám viac ako dve minútky vášho času. Využívať tak potom budete môcť skvelé ponuky ako napríklad najvýhodnejší Okay zľavový kupón, či About You zľavový kód a mnohé ďalšie.

Cashback

Slovo cashback je ešte stále pre mnoho ľudí neznámym pojmom. Vo voľnom preklade znamená niečo ako peniaze naspäť. A presne to aj vystihuje jeho podstatu. Ako celý proces prebieha? Po registrácii, respektíve prihlásení na Tipli stačí, keď si vyberie váš obľúbený obchod, v ktorom sa chystáte nakúpiť. V ľavej časti vidíte percentuálnu hodnotu, ktorá hovorí o tom, akú časť z hodnoty vašej objednávky dostanete naspäť. Ďalej je to už naozaj jednoduché. Stači sa prekliknúť do vášho obľúbeného internetového obchodu cez Tipli a dokončiť nákup presne tak ako zvyčajne. Po návrate na Tipli zbadáte do 24h pripísanú alikvótnu časť z vášho nákupu. Tú si po potvrdení môžete kedykoľvek nechať previesť priamo na váš účet v ktorejkoľvek banke na Slovensku, či v zahraničí.

Akčné online letáky

Ďalšou skvelou možnosťou ako výrazne ušetriť sú už dlhé roky letáky. Určite to poznáte aj vy. Tipli však celý proces mimoriadne zjednodušilo a spravilo zelenším. Na Tipli si totiž viete letáky prelistovať online, nech ste už kdekoľvek. Bez nutnosti akejkoľvek registrácie a úplne zadarmo. Vyhľadajte si tie najlepšie zľavy a ušetrite už pri najbližšom nákupe. Či už hľadáte akcie v Kauflande, Lidli, Bille alebo sú pre vás dôležité akcie Planeo Elektro, Baumax, Obi, tak ste na správnom mieste. Potešte nie len svoju peňaženku, ale aj prírodu. Onlíne letáky sú totiž omnoho ekologickejšie ako tie papierové. Aj takto jednoducho môžete prispieť k zelenším zajtrajškom, ktoré by jednoznačne mali byť cieľom pre každého.

Tipli tipy a triky

Poslednou z piatich spomínaných možností šetrenia sú Tipli tipy a triky. Ide o zaujímavé články, na vždy aktuálne témy, ktoré vám často pomôžu rozhodnúť sa. Chcete si vyformovať postavu a hľadáte správne suplementy? Pozrite sa na Tipli. Hľadáte tipy na výlety? Opäť je tu Tipli. Samozrejme tu nájdete aj články, ktoré sú orientované na šetrenie pri online nakupovaní. Skvelé tipy a reálne príklady produktov, pri ktorých viete ušetriť nemalú čiastku. Opomenúť nesmieme ani rady pri reklamovaní produktu, či pri jeho poškodení a prípadnom vrátení. Prezrite si Tipli tipy a triky a zistite nové zaujímavé informácie.

Jednoduché šetrenie s Tipli

Tak ako? Vybrali ste si, ktorá možnosť je pre vás najvýhodnejšia? Alebo radšej stavíte na ich kombináciu? Šetrenie s Tipli je totiž naozaj jednoduché.Tak sa zaregistrujte aj vy a začnite šetriť už pri najbližšom nákupe. Nezáleží na tom, či bude online alebo v kamennej predajni.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/ako-na-to, menuAlias = ako-na-to, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 09:23