Zatiaľ nie je teda jasné, v akej fáze je Samsung s týmto zariadením, no vyzerá no vyzerá to tak, že i tento spôsob skladania má svojich priaznivcov.Samsung
StoryEditor

Skladacie telefóny sú späť! Ako vyzerajú a za koľko ich vieš kúpiť?

Alžbeta Harry Gavendová18.02.2022., 15:00h
Hľadáš ohybný smartfón? Ponúka ich u nás len málo výrobcov.
Lajkuj Brainee.sk na

O skladacích telefónoch počúvame v poslednom čase naozaj často. Faktom však je, že viacero z týchto zariadení nie je oficiálne prichystaných na masovú distribúciu do celého sveta. Sú to väčšinou len vybrané kúsky v niektorých častiach sveta, zvyčajne najmä v Číne. 

Pri hľadaní smartfónov do nášho výberu sme teda zostali prekvapení. V sutočnosti, ak máte záujem o ohybný smartfón, výber máte veľmi úzky. Po prvé z hľadiska výrobcov, po druhé, z hľadiska samotných zariadení.

Benefitom skladacích telefónov má byť pre používateľa to, že vo vrecku ukrýva zariadenie s menším displejom, z ktorého spraví v čase potreby telefón s väčším displejom.

Na trhu sa pritom ustálili dve formy. Buď ide o tvar smartfónu, ktorý rozložíte na tablet, alebo ide o malé zariadenie približne v tvare štvorca, z ktorého rozložíte smartfón. Pozrite si v galérii, čo je aktuálne na Slovensku dostupné, alebo sa k nám chystá v blízkej dobe:

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/mobily, menuAlias = mobily, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 22:41