Výrobca Realme uviedol realme GT2 Pro. Model obsahuje 6,7-palcový AMOLED displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz a v jeho vnútri bije opäť absolútna špička v podobe procesora Snapdragon 8 Gen 1, ktorému sekunduje 12 GB RAM a 128/256/512 GB úložisko. Realme má na zadnej strane set snímačov pozostávajúci z hlavného 50 MP fotoaparátu, ultraširokouhlého fotoaparátu s rozlíšením 50 MP a objektívu na makro s rozlíšením 3 MP. Batéria má kapacitu 5000 mAh. Cena je približne do 600 eur.Realme
StoryEditor

Tieto novinky kúpiš aj u nás. Pozri si pestrý výber telefónov od 200 do 1300 eur

Na náš trh mieria novinky z výstavy MWC 2022, no nájdeš tu aj ďalšie príťažlivé kúsky.
Lajkuj Brainee.sk na

Výstava mobilných technológií Mobile World Congress, teda MWC, patrí k najznámejším výstavám spotrebnej elektroniky. Väčšou technologickou udalosťou je snáď už len Consumer Electronic Show, čiže CES v americkom Las Vegas. 

Tak ako po iné roky, aj tentokrát hostil kongres MWC 2022 množstvo premiér známych značiek. Avšak, tento ročník bol iný najmä v tom, že po prestávke kvôli pandémii v roku 2020 a po minulom striedmom ročníku tu mali hlavné miesto najmä čínske značky. Tie tu predstavili svoje mobilné zariadenia a dá sa povedať, že ťahali celú výstavu. 

Okrem noviniek z MWC 2022 však na náš trh v blízkej dobe mieria aj zaujímavé kusy z dielne Lenova, teda Motoroly. Je prekvapivé, že Lenovo tento rok vynechalo práve spomínanú výstavu. Nuž a onedlho na Slovensku kúpite aj horúcu novinku od Apple, teda iPhone SE 2022. Viac sa dozvieš v galérii nižšie, kde je základný prehľad najnovších prírastkov do oblasti mobilných telefónov:

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/recenzie, menuAlias = recenzie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 12:59