Ďalšia veľká slza pre Blahu.Pezinské Meme/
StoryEditor

Internet sa baví na zrušení Blahovej stránky. Pozri si tie najlepšie mémy a zahrej svoje slniečkárske srdce

Ľubomíra Somodiová15.06.2022., 13:00h

Pri prezeraní si memečiek s Blahom, ktorému zrušili Facebook, bude tvoje slniečkárske srdiečko jasať.

Lajkuj Brainee.sk na

Tento týždeň je naozaj živnou pôdou pre ľudovú tvorbu na internete. Najskôr bývalý premiér, terajší minister financií a slovenský samozvaný (alebo lepšie „samocítiaci?“) polyhistor, Igor Matovič priroval svoj trpký osud v politike a antagonistický vzťah k médiám k vzťahu Židov a nacistického Nemecka. Samozrejme, on je v pozícii obete. Už teraz si všetci utierame veľkú krokodíliu slzu z líca. Fňuk, fňuk.

„Stvorenie“ pre politiku 

Ako keby toho nebolo málo, niekdajšia členka jeho strany - Romana Tabák vyhlásila, že bola „stvorená pre politiku“ a plánuje kandidovať na prezidentku. My musíme Igorovi iba poďakovať, že práve on stál pri takomto zrodení či stvorení, kým ona sedela na schodíkoch. Našťastie, ju nezastihol niekde v rajskom potoku vo Vysokých Tatrách na výlete s Mačiakom. Pri toľkej epickosti by sa už nedalo pochybovať, či bola naozaj „stvorená pre politiku“. Kto vie….

image

Romana Tabák pre Brainee: Moje meno predáva, médiá si na mne robia čítanosť

Slniečkári jasajú

Našťastie pre všetkých slniečkárov, liberálov, Sorošovcov a podobne, sa stalo niečo, po čom každý jeden z nich v kútiku duše tajne dúfal – poslancovi Smeru Ľubošovi Blahovi, ktorý niekoľko rokov šíri prostredníctvom sociálnych sietí a najmä Facebooku dezinformácie, a v poslednom čase aj ruskú propagandu, dal po prstoch samotný Facebook – pre opakované porušovanie pravidiel mu zrušil účet. 

V momente, ako sa táto správa dostala na povrch zemský, internet zaplavili meméčka. Ešte pred tým, než ťa pozveme do galérie tých najlepších výtvorov, prečítaj si ešte niečo, čo tvojej slniečkárskej duši ulahodí, ale pozor - na záver sa objaví aj mierne sklamanie.

image

Facebooku došla trpezlivosť. Blahovi nadobro zrušil stránku s takmer 200-tisíc fanúšikmi

Koniec pre Blahu

Má Ľuboš Blaha ešte šancu získať taký veľký reach, ako mal? Podľa Victora Breinera, poradcu pre boj s hybridnými hrozbami Ministerstva obrany Slovenskej republiky, nemá. 

„Márne budú snahy presadiť sa na iných sociálnych sieťach - tam mu algoritmus nikdy nedá to, čo dostával na Facebooku, ktorý je postavený na šírení nenávisti a konšpirácií. Telegram, Twitter, je to jedno. Je koniec,“ vyhlásil na svojom facebookovom profile Breiner.

„Ľuboš Blaha tým pádom stratil pre svoju materskú stranu akúkoľvek cenu. Už ho tam nikto nepotrebuje. Skončil. Nikto ho nebude potrebovať ani v SAV alebo akejkoľvek inej polopríčetnej inštitúcii. Ľuboš Blaha je toxický ešte aj pre najtoxickejšiu sociálnu sieť na svete. To už je čo povedať,“ myslí si poradca ministerstva.

image

Blahova stránka je na smetisku dejín. Kto je teraz najpopulárnejším slovenským politikom na Facebooku?

A čo na to Blaha?

Poslanec Smeru svoje zablokovanie na Facebooku označil za cenzúru a útok na demokraciu. O svoju stránku však neplánuje bojovať, definitívne o ňu príde.  Zbierať svojich fanúšikov, ktorí nie sú v žiadnom prípade „ofce“, sa mu darí na sociálnej sieti, ktorá nebola vytvorená v jeho ponímaní nepriateľskou krajinou Spojenými štátmi, ale v jeho vysnívanej zemi, v Rusku.

Ide o Telegram. Pred zablokovaním na Facebooku mal Blaha na Telegrame iba niečo cez 5–tisíc fanúšikov. Len do utorkovej polnoci však stihol svoj počet odberateľov zdvojnásobiť a prekročiť päťcifernú hranicu. 

Teraz sa už môžeš smelo pustiť do galérky!

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 07:28