Herci a herečky priznali, ktoré role nemajú radi.Maria Julia, Penn Badgley Fan, Jennifer Lawrence Brasil/Twitter
StoryEditor

Do tohto by už nešli ani za milióny. Slávni herci prezradili, ktoré postavy by si už nezahrali ani za svet

bibiDnes.cz01.02.2023., 09:00h

Sú slávni, vo filmovej brandži uznávaní a za sebou majú nespočetné množstvo rolí. Často ale slávne tváre nemôžu zabudnúť na role, ktoré ich preslávili, a rozhodne na to nespomínajú v dobrom.

Lajkuj Brainee.sk na

Herečka Emilia Clarke nerada spomína na rolu, ktorú stvárnila vo filme Terminator Genisys. „Myslím, že to nesadlo viacerým ľuďom. Rozhodne ani režisér v tej dobe nezažíval práve skvelé časy a povedzme, že by som to možno aj vrátila a spätne by som sa do toho nepúšťala,“ uviedla. Uvádza sa na portáli iDnes. 

Herec Dev Patel nie je veľmi pyšný na rolu vo filme Posledný vládca vetra. Podľa neho mohol podať lepší výkon a v žiadnom prípade by si film nepozrel opäť. Jednoducho v ňom nemôže vystáť samého seba. „Nedokázal som si presadiť svoje nápady. Mal som zobrať odvahu a ozvať sa, aby som si rolu vylepšil,“ zmienil sa v jednom z rozhovorov. Naopak je vraj ale pyšný na rolu vo filme Milionár z chatrče. 

Rola nesadla, či nádej, že Boh odpúšťa

Herečka Gwyneth Paltrowová nemá rada rolu vo filme Ťažko zamilovaný. „Musela som nosiť taký špeciálny oblek, aby som vyzerala obéznejšie. Ľudia sa mi v tej chvíli nepozerali do očí, prehliadali ma. Nebolo to príjemné a ja som si uvedomila, ako krutý svet môže byť. Tá rola mi rozhodne nesadla,“ myslí si. 

Herec Mark Wahlberg by najradšej vymazal z účtu svojich rolí tú vo filme Hriešne noci. „Vždy si hovorím, že má snáď Boh zmysel pre humor a dokáže odpúšťať. Aby som za toto nešiel do pekla,“ uviedol so smiechom. 

Herec Penn Badgley aktuálne žiari v seriáli You. Za túto rolu je vďačný, ale nemôže vystáť muža, ktorého stvárňuje. „Je to naozaj odporná osoba. Pokiaľ by niekto taký skutočne existoval, asi by som sa povracal, keby som sa s ním mal stretnúť,“ uviedol. 

Herec Robert Pattinson nemal rád svoju postavu Edwarda vo filme Súmrak. „Čím viac som čítal scenár, tým viac som toho podivína nenávidel. No uznajte, nie je snáď divné, že ešte v sto ôsmich rokoch bol panic?“ smial sa.

Herečka Kate Winsletová sa preslávila rolou vo filme Titanic. Sama ale hovorí, že postava Rose ju iritovala. „V každej scéne som si hovorila, či je snáď vôbec možné, aby som bola taká hlúpa. Vážne ma vytáčala,“ uviedla. Adam Brody nie je pyšný na svoj herecký výkon v seriáli OC. „Tá postava bola nudná a nebavila ma. Bolo to také nijaké,“ myslí si. 

Šialená postava, či nechuť na to myslieť

Blake Lively uviedla, že nemala rada rolu v seriáli Gossip Girl. Hoci ju táto rola preslávila, vadilo jej, ako sa správala. „Rozhodne mi vadilo, ako ľahkovážna bola. Hovorila som si, prečo niekomu dáva kokaín, prečo spí s partnerom kamarátky. Podľa mňa to bolo naozaj zlé dievča,“ zverila sa. 

Jennifer Garnerová nie je pyšná na rolu vo filme Elektra. „Musela som tu rolu prijať, mala som nejaké záväzky. Takže som to zahrala a tým to pre mňa skončilo. Už na to nechcem ani myslieť,“ uviedla. Jamie Foxx zmienil film Stealth. „Aj herec niekedy príjme rolu, pretože skrátka práca, peniaze a tak podobne. Na niečo nie ste hrdí, niečo jednoducho nechcete, ale urobíte to,“ prezradil. 

Zac Efron je na jednej strane vďačný filmu High School Musical, pretože sa vďaka nemu preslávil, ale na druhej strane sa tak trochu hanbí. „Tá rola bola z môjho pohľadu dosť šialená. Môj herecký výkon povedzme priemerný. Úplne na chválenie to nie je,“ povedal so smiechom. 

Jennifer Lawrence nemá rada rolu vo filme Matka. „Rozhodne to je film, na ktorý nespomínam rada,“ zverila sa. Jessica Alba sa na seba nemôže pozerať vo filme Fantastická štvorka. „Zakryť si oči a zapchať uši,“ okomentovala. 

Aj Ben Affleck má na svojom hereckom konte rolu, ktorú by spätne pravdepodobne odmietol. „Daredevil. Časť môjho ja chcela taký film skúsiť, časť nie. Mal som asi poslúchnuť tú druhú časť môjho ja a nejsť do toho,“ okomentoval. Halle Berry nenávidí film Catwoman. „Je to odpad. Ten film nestojí za nič,“ myslí si. 

Herec Alec Baldwin v minulosti uviedol, že nie je pyšný na rolu vo filme Rock of Ages. Dnes by si to možno rozmyslel a uviedol by, že by najradšej nikdy nezačal natáčať svoj posledný film, v ktorom zomrela jeho kamarátka a režisérka.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 07:59