The Sims predstavuje novú aktualizáciu zameranú na transrodové postavy.Twitter/the Sims/
StoryEditor

Jazvy po chirurgických zákrokoch a sťahovacie pásy na hrudník. The Sims predstavil nových transrodových simíkov

Michal Čiernik01.02.2023., 15:00h

Obľúbená videohra vydala množstvo bezplatných aktualizácií, aby zabezpečili, že každý hráč si bude môcť vytvoriť simíka založeného na skutočných ľuďoch. Po novom aj s transrodovým prispôsobením pohlavia.

Lajkuj Brainee.sk na

Obľúbená hra The Sims je známa svojou otvorenosťou a plnou podporou LGBTI+ komunity nie len vyjadreniami ale aj priamo v hre. Predsa sa snaží byť najrealistickejší simulátor bežného života, v ktorom sú dnes členovia LGBTI+ komunity neoddeliteľnou súčasťou.

V najnovšej aktualizácii tvorcovia hry zájdu ešte ďalej a dajú fanúšikom vybrať nové vychytávky, ktoré patria k bežnému životu transrodových ľudí. „Je tu aktualizácia základnej hry s novým obsahom vrátane zdravotníckych smart zariadení, sťahovacích pásov na hruď, tvarovacej spodnej bielizne a veľa ďalších, vrátane opráv chýb a vylepšení konzolovej hry,“ uvádzajú vo sovjom vyhlásení.

Sťahovače hrudníka nájdeš v kategórii Topy, kde si môžeš vybrať najlepší Binder pre svojich dospievajúcich a starších Simíkov. V kategórii spodnej bielizne je pre tvojho Simíka pripravený aj nový tvarovací odev, uvádza Unilad.

image

EA chystá pre fanúšikov The Sims veľké prekvapenie. Obľúbenú hru sprístupní zadarmo

Svojej postave tiež budeš môcť dať jazvy, ktoré sa stanú, keď trans muži podstúpi dvojitú mastektómiu ako súčasť procesu prechodu. Ohlasy na tieto nové aktualizácie boli pozitívne a fanúšikova sa tešili, že konečne sa aj tieto veci dostali do hry. „Toto sa mi páči. Módy na tieto veci mám už roky, ale je také pekné, že to vkladajú do základnej hry, najmä vzhľadom na súčasný stav vecí,“ píše jeden fanúšik na Twitteri.

V novej aktualizácii sú aj zdravotnícke zariadenia na nosenie, ako sú glukózové monitory a načúvacie pomôcky, vďaka ktorým je hra The Sims 4 priateľskejšia aj pre komunitu hednikepovaných. Tím tiež pridal nové spôsoby skutočného ovládania a interakcie s hrou konkrétne na konzole, čím uľahčil navigáciu a priblížil ju k verzii pre PC.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
09. máj 2024 13:19