YouTube/Cartoon Network
StoryEditor

Prichádza unikátna súťaž pre fanúšikov Harryho Pottera. Ktorá rokfortská fakulta sa stane najlepšou?

kam16.10.2021., 17:28h
Kvízová súťaž má šancu stať sa veľkým trhákom. Prvá epizóda dorazí už o mesiac.
Lajkuj Brainee.sk na

Mnohí si to pravdepodobne nebudú chcieť pripustiť, no od premiéry prvého filmu o čarodejníkovi Harry Potterovi s podtitulom Kameň mudrcov ubehlo už dlhých dvadsať rokov. Megaúspešnú knižnú aj filmovú sériu si zamilovali milióny ľudí po celom svete, ktorí sa k nim pravidelne s radosťou vracajú. 

Pokiaľ patríš k verným fanúšikom, určite by si si nemal nechať ujsť najnovší projekt televíznych spoločností TBS a Cartoon Network. Tie totiž predstavili novú súťaž s názvom Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses. V nej sa stretnú najväčší znalci čarodejníckej série, aby si navzájom zmerali sily v znalostiach z kníh a filmov. 

Súťažiaci budú rozdelení do rokfortských fakúlt (Chrabromil, Bifľomor, Bystrohlav a Slizolin) a čakajú na nich stovky rôznych otázok. Aby toho však nebolo málo, nebudú chýbať ani špeciálni hostia. Je pravdepodobné, že by sa mohli objaviť aj niektorí z hercov. 

​Moderátorkou celej súťaže bude oscarová herečka Helen Mirren a hráčov bude povzbudzovať aj publikum. Tešiť sa môžeš na štyri epizódy plné kúziel a informácií o čarodejníckom svete, pričom prvá z nich dorazí už v nedeľu 28. novembra. Ďalšie dorazia v týždňových intervaloch a tímy budú bojovať o „House Cup Champion”.

Pokiaľ nemáš predplatenú ani jednu z vyššie spomenutých televíznych staníc, nemusíš zúfať. Začiatkom budúceho roka sa totiž očakávaný kvíz dostane aj na streamovaciu platformu HBO Max. Do jej spustenia na Slovensku bude ešte stále fungovať HBO GO, a teda by sa mohla súťaž Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses mohla objaviť aj tam.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:14