Johnny DeppTASR/AP/Craig Hudson/
StoryEditor

Tvrdá rana pre Johnnyho Deppa. Čoskoro sa opäť postaví pred súd, dôvodom je napadnutie člena filmového štábu

kam14.06.2022., 16:00h

Johnny Depp si od súdnej siene príliš dlho neoddýchne. Čaká ho totiž ďalší proces z dôvodu fyzického napadnutia.

Lajkuj Brainee.sk na

Od rozsudku v ostro sledovanom procese medzi hercami Johnnym Deppom a Amber Heard prešli ešte len dva týždne, no vyzerá to tak, že herec si dlho od súdnej siene nevydýchne. Ako totiž informuje portál LadBible, Deppa čoskoro čaká ďalší súd, Právnik zastupujúci žalobcu v tomto spore teraz prehovoril, aby schladil radosť fanúšikov po priznanom 10-miliónovom odškodnom po súde s Amber.

image

Amber prehovorila: Je mi jedno, čo si o mne kto myslí. Nikto mi nemôže pozrieť do očí a povedať, že si to zaslúžim

Roztržka na nakrúcaní filmu

Na rozdiel od dlhoročného konfliktu s bývalou manželkou je tento proces síce odlišný, no mnohom podobný. Deppa v ňom žaluje manažér Gregg Brooks za údajný incident, ktorý sa mal odohrať ešte v apríly 2017. V tom čase mali spolu pracovať na nakrúcaní kriminálnej drámy City of Lies o vraždách hudobných legiend Tupaca Shakura a Notorious B.I.G.-a.

V žalobe, ktorú Brooks podal ešte v roki 2018, tvrdí, že Depp ho dvakrát udrel päsťou do hrudného koša a v dôsledku toho mu „spôsobil emocionálne utrpenie“. Potom, čo dostal päsťou, Brooks hovorí, že mu Depp ponúkol 100-tisíc dolárov, aby mu úder opätoval.

Brooks si podľa žaloby chcel zachovať chladnú hlavu a na výzvy nereagoval. Depp však nemienil prestať a kričal: „Dám ti 100-tisíc dolárov, aby si ma hneď teraz udrel do tváre.“ Dôvodom malo byť, že štábu malo čoskoro vypršať povolenie na nakrúcanie scény v centre Los Angeles. Navrhol preto, aby sa kamery opäť rozbehli. „Kto do riti si? Nemáš právo mi hovoriť, čo mám robiť,“ mal začal kričať Depp a postupne mal prejsť k úderom.

Rozhodnutie súdu rešpektujú, no idú vlastnou cestou

Herca podobne obvinila aj Amber Heard, ktorá tvrdila, že Johnny sa počas ich vzťahu nevyhýbal ani fyzickému násiliu. Brooksov právnik Pat Harris sa teraz rozrozprával pre The Sun o nadchádzajúcom súdnom procese, pričom sa vyjadril aj k Deppomu nedávnemu víťazstvu nad Amber. Aj keď podľa jeho slov on a jeho klient rešpektujú rozhodnutie poroty, je presvedčený, že verdikt „nemá žiadny význam pre prípad pána Brooksa v Los Angeles.“

image

Johnny Depp

Reuters/Pool/Steve Helber

„Brooksov prípad nie je o dvoch hollywoodskych celebritách zapletených do toxického vzťahu. Ide o napadnutie pracovitého člena filmového štábu hviezdou projektu. Pán Brooks sa teší na svoj deň na súde,“ povedal právnik. Manažér, ktorý mal na starosti výber lokácií pre film, sa domáha bližšie nešpecifikovaného odškodného.

Depp je obvinený z toho, že v tlaku na pľaci pokračoval do momentu, kým ho jeho bodyguardi odviedli z oblasti. Brooks okrem toho tvrdí, že hercov dych zapáchal alkoholom. Hviezda Pirátov z Karibiku reagovala na žalobu s tým, že Brooks utrpel zranenia v dôsledku „sebaobrany/obrany iných“. Tvrdil tiež, že Brooks „vyprovokoval“ činy, ktoré nakoniec spôsobili jeho zranenia.  

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 15:45