Armie Hammer vo filme Krycie meno U.N.C.L.E.Warner Bros. Pictures/
StoryEditor

Som 100 % kanibal a chcem ťa zjesť. Temný dokument ukáže mrazivé svedectvá a minulosť rodiny slávneho herca

Miroslav Kamody12.08.2022., 13:00h

Príbeh rodiny Armieho Hammera je ešte temnejší, ako jeho obvinenia z kanibalizmu.

Lajkuj Brainee.sk na

Hollywoodsky herec Armie Hammer mal skvele rozbehnutú kariéru. Všetko sa však zrútilo ako domček z karát po tom, čo sa objavili obvinenia z kanibalizmu, sexuálnych návrhov či pokusov o znásilnenie. To automaticky znamenalo, že v Hollywoode si už neškrtne.

K ľadu išiel najprv projekt Shotgun Wedding s Jennifer Lopez (teraz už Affleck), následne na to ho opustil jeho agent aj publicista. Nedávno sa objavila informácia, že herec momentálne pracuje v hotelovom rezorte na Kajmanských ostrovoch, kde ponúka krátkodobé prenájmy nehnuteľností. Snaží sa tak uživiť svoju rodinu po tom, čo v Hollywoode prišiel o všetko.

image

Hollywoodsky herec pracuje v hoteli, aby uživil rodinu. Jeho kariéru zničili obvinenia žien z kanibalizmu

Mrazivý dokument

Aby toho nebolo málo, už čoskoro sa svet dočká mrazivého dokumentu, ktorý ukáže nielen jeho, ale aj temnú minulosť rodiny, z ktorej pochádza. Projekt dostal názov The House of Hammer a na streamovacej platforme Discovery+ sa objaví už 2. septembra. Objavia sa v ňom aj hercove priateľky, ktoré poskytli podrobnosti o svojom vzťahu s ním.

Ako informuje portál Unilad, už z traileru je jasné, že ženy budú postupne odhaľovať jeho údajnú zneužívajúcu povahu a sexuálne fantázie o kanibalizme. Courtney Vucekovich spomína, ako bol na začiatku zdanlivo „dokonalý“. Povedala, že herec ju zasypal lichotivými komplimentmi a zbombardoval ju láskou. Čoskoro sa však veci začali „meniť‘.

Vucekovich hovorí, ako dostala znepokojujúce textové správy od 35-ročného muža, v ktorých tvrdil, že je „100-percentný kanibal“ a chce ju „zjesť“. Porozprávala aj o tom, ako ju herec nadmerne zväzoval až do bodu, keď bola úplne „znehybnená“.

Iná bývalá priateľka, Julia Morrison, ukázala textové správy od Armieho, v ktorých sa uvádzalo: „Mám predstavu o tom, že mi niekto dokáže svoju lásku a oddanosť tým, že ho v noci zviažem na verejnom mieste a nechám jeho telo voľné pre každého.“

Temná história bohatej rodiny

Aby toho nebolo málo, dokument tiež odhalí, že herec pochádza z línie temných zvrátených mužob, ktorí údajne systematicky zneužívali svoju moc a svoje tajomstvá doslova pochovávali. Pre upresnenie, herec pochádza z bohatej rodiny obchodných magnátov spojených s ropnou spoločnosťou Occidental Petroleum.

Armieho praprastarý otec, doktor Julius Hammer, bol odsúdený za zabitie prvého stupňa, keď zomrela manželka ruského diplomata pri tom, ako jej robil potrat. Podľa webu Business Insider jeho starý otec Julian Armand Hammer zase zabil muža v roku 1995 kvôli dlhu z hazardu.

image

Pojedali svojich mŕtvych kolegov, aj deti. Kanibalizmus bol rituálom aj pochybnou liečbou

Julianova dcéra Casey, ktorá sa v dokumente tiež objaví, tvrdí, že ju jej otec ako dieťa sexuálne obťažoval. Obvinenia z Armieho fantázie o znásilnení a kanibalizme vyšli najavo v januári minulého roka, keď sa online začali šíriť screenshoty jeho správ. Následne sa ozvali viaceré jeho predchádzajúce priateľky, čo losangeleské policajné oddelenie viedlo k začatiu vyšetrovania.

Vraj mu chcú len uškodiť

Hercov právnik Andrew Brettler však trval na jeho nevine a minulý rok pre Vanity Fair povedal: „Všetky interakcie medzi pánom Hammerom a jeho bývalými partnermi boli konsenzuálne.“

„Boli plne prediskutované, vopred dohodnuté s jeho partnermi a vzájomne sa na nich podieľali. Príbehy zvečňované na sociálnych médiách boli navrhnuté tak, aby boli chrapúnske v snahe ublížiť pánovi Hammerovi, ale to neznamená, že sú pravdivé.“

image

Armie Hammer vo filme Krycie meno U.N.C.L.E.

Warner Bros. Pictures/

Hollywoodsky herec Armie Hammer mal skvele rozbehnutú kariéru. Začínal v seriáloch, ako Veronica Mars, Gossip Girl či Zúfalé manželky, no postupne sa vypracoval na obľúbeného a často obsadzovaného filmového herca, pripomína NME. Vidieť si ho mohol v oscarovej Sociálnej sieti, snímke Krycie meno U.N.C.L.E., Nocturnal Animals, Call Me by Your Name či naposledy v Death on the Nile.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 12:31