Je potvrdené štvrté pokračovanie.Comic Book Resources/Twitter
StoryEditor

Je to oficiálne! Will Smith fanúšikom oznámil, že kultový film, v ktorom si zahral detektíva, dostane pokračovanie

Nikola Michalkova02.02.2023., 10:00h

Už je to 28 rokov, čo vyšla prvá časť filmu Bad Boys. Odvtedy vyšli dve časti, pričom nebolo jasné, či sa film opäť na plátno vráti.

Lajkuj Brainee.sk na

Od prvej časti filmu Bad Boys 7. apríla uplynie 28 rokov. Odvtedy sme zábavnú dvojicu detektívov mohli vidieť dvakrát. Poslednýkrát sme ich videli pred tromi rokmi netušiac, či sa ešte vrátia. A po fackovacom incidente na Oscaroch sa táto neistota ešte viac prehĺbila. Ale tá teraz bude istotne zažehnaná, pretože je oficiálne, že detektívi Mike Lowrey a Marcus Burnett sa vracajú.

Je to oficiálne

Informáciu o štvrtej časti obľúbeného zábavného filmu potvrdila spoločnosť Sony Pictures, ktorá určite všetkých fanúšikov potešila správou, že film je v predvýrobnom štádiu. V hlavných úlohách sa môžeš opäť tešiť na Willa Smitha a Martina Lawrencea, bez ktorých by pravdepodobne Bad Boys nebolo tak celkom ono, uvádza sa na portáli Variety. 

Will Smith na svoj Instagram pridal video, v ktorom tieto novinky zdieľal s opätovným stretnutím s Martinom. Natočil cestu k nemu domov, pričom fanúšikom oznamoval, že má pre nich veľké oznámenie. V aute pustil aj soundtrack z filmu, čo niektorým fanúšikom už mohlo napovedať, čo to veľké oznámenie bude. „Je naozaj na čase!“ kričal Martin, keď Will dorazil k nemu. Na konci videa sa dozvedáme, že Bad Boys 4 je oficiálne potvrdené. A my sa už nevieme dočkať rovnako, ako fanúšikovia, ktorí už reakcie zdieľajú aj na Twitteri.

Režisér aj scenárista

Samozrejme, okrem hlavných postáv sa vrátia aj ľudia, ktorých na plátne síce neuvidíme, ale vďačíme im za všetky doterajšie filmy zo série Bad Boys. Na režisérske kreslo opäť zasadnú Adil El Arbi a Bilall Farrah a scenár pripravil Chris Bremner. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 02:11