itch.io
StoryEditor

Hra, na ktorú čakali všetci hráči. Staň sa traktoristom, ktorý vo vojnovej zóne kradne ruské tanky

Miroslav Kamody25.04.2022., 12:30h
Nasadni do veľkého traktora a vydaj sa pomôcť Ukrajine v boji proti ruskej okupácii!
Lajkuj Brainee.sk na

Počas vojny na Ukrajine sa len máloktorá téma stala takou populárnou, ako práve informácie o zapojení traktorov do bojov. Tie sa hneď niekoľkokrát tešili z úspechu, pretože sa im podarilo „ukoristiť” hneď niekoľko ruských tankov. Videá týchto „špeciálnych poľnohospodárskych operácií” kolovali po internete a stali sa doslova senzáciou.

Vývojári zareagovali

Preto sa nemôžeme čudovať, že sa ich chytila aj herná vývojárska komunita. Veľmi rýchlo sa objavili graficky jednoduché 2D hry, v ktorých si mohol pomocou jednoduchého ovládania kradnúť nepriateľovi jeho opancierované vozidlá. Po novom však už prichádza nový level hrania, ktorý prináša Ukranian fArmy. 

Klasická 3D hra priamo od ukrajinského štúdia ťa prenesie do vojnovej zóny, kde budeš musieť ako skúsený vodič traktoru zbierať ruské tanky a odťahovať ich na svoju farmu. Hra je na platforme itch.io dostupná úplne zadarmo a vývojári sľubujú, že do nej už čoskoro pridajú aj nové vozidlá a mapy.

Podpor a pomôž

Okrem toho sa môžeš rozhodnúť tvorcov podporiť aj istou finančnou čiastkou. Všetok výťažok z predaja hry bude smerovať na podporu a účely ukrajinskej armády v boji proti ruským okupantom. Aj takýmto spôsobom tam môžeš pomôcť nášmu susedovi brániť sa pred agresorom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 01:16