Gotham KnightsWallsbazar.com/
StoryEditor

Fanúšik Batmana sa môže stať hrdinom z Gothamu. V novej hre budeš bojovať po boku umelej inteligencie

Michal Čiernik06.07.2022., 13:00h

Dlho očakávaná videohra z prostredia Batmanovho Gothamu sa blíži a Warner Bros ako ochutnávku zverejnil 13 minútové video priamo z hry. Dostupná bude však len na najnovšie herné konzoly a silné počítače.

Lajkuj Brainee.sk na

Pripravovaná komiksová hra Gotham Knights od autorov skvelého Batmana: Arkham City mala uzrieť svetlo sveta už vlani. Milovníci tohto komiksového sveta si však musia počkať až na 25. október. Ako uvádza idnes.cz, najväčším rozdielom oproti predchádzajúcim hrám od Warner Bros bude okrem absencie samotného „Temného rytiera“, dôraz na kooperáciu dvoch hráčov naraz. V prípade, že budeš chcieť hrať sólo, o ovládanie druhej postavy sa postará umelá inteligencia.

image

Už dnes sa koná finále Firemnej ešportovej ligy v CS:GO, kto bude víťazom?

Z viac než 13 minútovej ukážky hrania prvých levelov je zrejmé, že hra poteší ako milovníkov adrenalínových súbojov, tak aj akrobatického zakrádania sa v tieňoch. Na výber budú rovno štyri postavy, okrem Nightwinga a Red Hooda to budú ešte Batgirl a samozrejme Robin.

Príbeh sa bude točiť okolo Sovieho tribunálu, tajného spoločenstva, ktoré z úkrytu ovláda všetkých mocných ľudí v Gothame. Po zločincami prešpikovanom meste sa budeš môcť slobodne preháňať na batmotorke aj špeciálnom závesnom klzáku.

image

Vyvojári hry Destiny 2 zažalovali YouTubera o milióny dolárov. Firma chce, aby bol odstrašujúcim príkladom

Grafika pôsobí na prvý pohľad skvele, daňou za to je však fakt, že okrem PC si ju zahrajú len majitelia nových konzol Xbox Series S/X alebo PlayStation 5. S tým je spojená aj zvýšená cenovka, ktorá je o 10 dolárov, čo je necelých 10 eur, vyššia, než sme si za posledné roky zvykli.

Portál iDnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 12:47