Spoznaj Lalu, ktorá nahovorila hlavnú hrdinku hry StrayTwitter/jankenpopp, Bluetwelve Studio/
StoryEditor

Spoznaj najpopulárnejšiu mačku súčasnosti. Toto je Lala, predloha a dabérka pre hru Stray

Miroslav Kamody27.07.2022., 12:00h

Stray sa stala najlepšie hodnotenou hrou na Steame. Milujú ju hráči aj mačky, hovorí sa o nej na sociálnych sieťach a aby toho nebolo málo, spoznali sme aj jej skutočnú predlohu a dabérku.

Lajkuj Brainee.sk na

Hra Stray je momentálne najväčším herným hitom tohto roka. Je o ňu gigantický záujem nielen medzi hráčmi, ale aj na sociálnych sieťach. Kvalita hry si získala nielen milovníkov týchto zvierat, ale aj všetkých ostatných. Stray si môžeš zahrať na PlayStation konzolách, ale aj na počítačoch.

image

Hra Stray

Bluetwelve Studio/

Hráči ju dokonca zbombardovali takými dobrými hodnoteniami, že sa stala najlepšie hodnotenou hrou za rok 2022 na Steame. Prekonala tak aj počítačový port hry God of War. Stray má takmer 50-tisíc hodnotení, z čoho až 98 % je pozitívnych (výsledná známka 8,62).

Šialenstvo na sociálnych sieťach

Okrem toho sa na sociálnych sieťach začali šíriť videá mačiek, ktoré zamyslene sledujú svoju parťáčku na obrazovkách, ktorá sa ocitne stratená vo futuristickej sci-fi metropole. Zatiaľ čo sa Stray inšpiroval skutočnými mačkami a ich správaním, jedna z nich skutočne tvrdo pracovala, aby bol výsledný herný zážitok presne taký, ako si zažil aj ty.

image

Závidel si niekedy svojmu kocúrovi, že celý deň len vylihuje? V novej hre Stray si to môžeš vyskúšať

Hudobník, ktorý na Twitteri vystupuje ako JANKENPOPP, nedávno zverejnil fotografiu mačky menom Lala, ktorá sa v mnohom stala predlohou pre hrdinku hry, informuje portál ScreenRant. Okrem toho sa postavila aj pred mikrofón a nahrala mňaukanie aj syčanie pre hlavnú postavu.

Lala sa pri práci na tvorbe hry poriadne narobila, keďže s najväčšou pravdepodobnosťou dala hlas všetkým mačkám v hre. Aj keď Lala nevyzerá ako hlavná hrdinka hry Stray, je stále rovnako rozkošná ako ktorákoľvek mačka v hre.

Hríči hru milujú

Stray je indie hra od štúdia BlueTwelve Studio‘s a spája v sebe tie najroztomilejšie vlastnosti a najpodivnejšie vtipy o mačkách. Titul je zameraný hlavne na riešenie logických hádaniek. Voliteľné interakcie umožňujú hráčom ponoriť sa do života týchto štvornohých domácich miláčikov prostredníctvom škrabania nábytku, zhadzovaním predmetov a schúlením sa, aby si mohli zdriemnuť.

image

Hra Stray

Bluetwelve Studio/

Jednou z možností pre hráčom je pomocou konkrétneho tlačidla zamňaukať kedykoľvek chcú. A že to hráči robia skutočne často. Pokiaľ máš chuť oceniť Lalinu prácu na hre, Stray si môžeš zahrať na počítači a PlayStation konzolách.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:21