Squid Game.Netflix
StoryEditor

Skutočný Squid Game: Netflix chystá reality show na motívy seriálu, víťaz vyhrá takmer štyri milióny

kov16.06.2022., 11:00h

V stávke však nebude život ani smrť, ako tomu bolo v juhokórejskej dystopickej dráme.

Lajkuj Brainee.sk na

Ak si sa niekedy pri sledovaní seriálu Squid Game zamýšľal, ako ďaleko by si sa v hre dokázal dostať, teraz máš reálnu šancu to zistiť. Netflix totiž oznámil, že spustí „skutočnú verziu” Squid Game, reality show s názvom Squid Game: The Challenge.

Reality show

10-dielna relácia sa bude natáčať v Spojenom kráľovstve a môžu sa jej zúčastniť anglicky hovoriaci ľudia z celého sveta, ktorí sú starší ako 21 rokov. Účastníci musia byť k dispozícii aspoň na štyri týždne nakrúcania, ktoré sa bude konať v roku 2023. 

Súťažiť sa bude o poriadny balík peňazí –  3,8 milióna eur, šou bude mať, podobne ako seriál, iba jedného víťaza, píše web UNILAD.

image

Skutočný Príbeh služobníčky? Nový seriál na Netflixe približuje desivý kult pedofilného proroka, ktorý mal 78 žien

Jediný rozdiel oproti pôvodnému seriálu je, že pochopiteľne, na konci nikto nezomrie. Prihlásiť sa dá na squidgamecasting.com.

Seriál Squid Game, na motívy ktorého vznikne táto reality show, sa stal globálnym fenoménom. Rozpráva príbeh o zadlžených ľuďoch, ktorí súťažia o obrovskú peňažnú výhru v smrtiacej sérii detských hier.

Squid Game je fenomén

Juhokórejský hit držal donedávna rekord ako najpopulárnejší seriál Netflixu všetkých čias. Počas prvých 28 dní od spustenia ho streamovalo 111 miliónov používateľov. Len pred pár dňami ho však prekonala štvrtá séria Stranger Things.

Čo sa týka reality show, Netflix uviedol, že „v disciplínach inšpirovaných seriálom, ako aj v nových odvetviach, súťažiaci nechajú prejsť svoje stratégie, partnerstvá a charaktery skúškou, kým budú okolo nich vo veľkom vypadávať súťažiaci.“

image

Squid Game.

Netflix

„Squid Game vzala svet útokom vďaka podmanivému príbehu a talentu režiséra Hwanga. Sme vďační za jeho podporu, keď v tejto masívnej súťaži, ktorá je zároveň sociálnym experimentom, meníme fiktívny svet na realitu,” vyhlásil Brandon Riegg, viceprezident Netflixu.

Fanúšikov dramatického seriálu vraj čaká „fascinujúca a nepredvídateľná cesta, plná napätia a zvratov, s najväčšou finančnou odmenou v dejinách reality show”. Táto šou by mohla u fanúšikov vyplniť dieru pred avizovanou druhou sériou seriálu, ktorej výrobu len tento týždeň Netflix potvrdil na sociálnych sieťach. Režírovať ju opäť bude osvedčený Hwang Dong-hyuk, vráti sa aj hlavný hrdina Seong Gi-hun.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 01:30