Rick a Morty sú späť! V novom traileri na 6.sériu vyvolávajú medzigalaktický chaos.Adult Swim
StoryEditor

Rick a Morty sú späť! V novom traileri na 6. sériu vyvolávajú medzigalaktický chaos a bojujú s mimozemšťanmi

kov16.08.2022., 17:00h

Premiéra novej série je už za dverami. Prvé zábery naznačujú, že opäť nebude núdza o humor ani akciu.

Lajkuj Brainee.sk na

Televízna stanica Addult Swim nedávno konečne zverejnila dlho očakávaný trailer 6. série obľúbeného animovaného sci-fi sitkomu Rick a Morty.

Fanúšikovia sa tak čoskoro môžu tešiť na ďalšie intergalaktické dobrodružstvá šialeného vedca Ricka Sancheza a jeho dobrosrdečného, no mrzutého vnuka Mortyho. A už prvé zábery odhaľujú, že to opäť bude poriadna jazda.

Nový trailer

V traileri nájdeš kopec bláznivých situácií, ako sú policajné naháňačky, Wolverinove pazúry či odkaz na filmovú klasiku Die Hard. To všetko v sprievode vypaľovačky Paranoid od Black Sabbath.

Nová séria prichádza rok po ukončení tej predošlej a bude obsahovať desať dielov, píše web Collider. Prvý z nich fanúšikovia uvidia už 4. septembra na stanici Addult Swim, a u nás na HBO Max.

image

Hviezda pokračovania hororu Sirota má už 25 rokov: Zahrať dieťa bola výzva, výsledok je strašidelný

„Je ťažké presne vyjadriť, aký majú dopad Rick a Morty. Je to viac ako hit, je to skutočne svetový fenomén. Teraz pripravujeme ďalšiu sériu, ktorá bude čoskoro hitom a dávame fanúšikom unikátny spôsob, ako byť súčasťou tejto zábavy. Tak majte oči na stopkách,“ vyjadril sa pred časom o novej sérii Michael Ouweleen,riaditeľ Adult Swim.

Samotní tvorcovia seriálu Justin Roiland a Dan Harmon sa o nových dobrodružstvách svojich hrdinov vyjadrili vskutku bizarne, avšak vzhľadom na humor a charakter seriálu, to sedí.

„Toto je šiesta séria a Rick a Morty sú späť! Nadviažeme presne tam, kde sme skončili, vo veľmi zlom stave a bez šťastia. Dokážu sa odraziť naspäť pre ďalšie dobrodružstvá? Alebo budú strhnutí oceánom moču? Kto vie??! Moč! Rodina! Intrigy! Celá kopa dinosaurov! Viac moču! Jednoducho ďalšia séria obľúbeného seriálu, ktorú nemôžete zmeškať,“ píše sa v prehlásení.

Kultový status

Seriál sa vysiela už od roku 2013, a odvtedy si už na poli animovaných sitkomov pre dospelých stihol vybudovať kultový status. Ešte v roku 2018 Roiland oznámil, že stanica Adult Swim si na základe úspechu Rick and Morty objednala ďalších 70 dielov. Odvtedy bolo vydaných dvadsať epizód (alebo dve série), čo znamená, že by sme sa mali dočkať minimálne ďalších päťdesiatich epizód (päť sérií).

Tešíš sa na šiestu sériu?

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:25