Najočakávanejšie filmové premiéry na konci leta.Amazon Prime Video/Netflix
StoryEditor

Superhrdina Stallone či bláznivá komédia o priateľstve. Toto sú najočakávanejšie filmové premiéry na konci leta

kov24.08.2022., 08:00h

Najbližšie dni na streamovacích platformách budú mať príchuť akcie, humoru, no tešiť sa môžeš aj na jeden skutočne kontroverzný dokument.

Lajkuj Brainee.sk na

Leto je na konci, no streamovacie služby nelenia a počas posledných augustových dní nám okrem seriálov prinášajú aj zaujímavú filmovú ponuku.

V Brainee sme ti vybrali tri najočakávanejšie filmové premiéry konca augusta.

Samaritán

Dej filmu rozpráva príbeh mladého chlapca, ktorý si uvedomí, že známy superhrdina, o ktorom sa predpokladalo, že zmizol po epickej bitke pred dvadsiatimi rokmi, môže byť v skutočnosti stále blízko.

Samotným zostarnutým superhrdinom nie je nikto iný ako Sylvester Stallone, a podľa traileru sa môžeme tešiť na poriadnu dávku akcie. Tvorcovia filmu sľubujú, že Samaritán prinesie nový a temný pohľad na superhrdinské filmy, píše web Collider.

image

Draci, orgie a odrezané údy. Seriál House of the Dragon začal vo veľkom štýle a láme rekordy

Okrem akčnej legendy sa v ňom predstavia aj Jawon Walton, známy zo seriálu Euphoria či Pilou Asbæk, ktorý v minulosti stvárnil Eurona Greyojya v Game of Thrones. Premiéra je naplánovaná na 26. augusta na platforme Amazon Prime Video.

Running with the Devil: The Wild World of John McAfee 

Tento netflixovský dokument má v surových záberoch a rozhovoroch odhaliť nové informácie o priekopníkovi v odbore moderných technológií Johnovi McAfeom, ktorý strávil dlhé roky na úteku.

McAfee bol výstredný miliardár, ktorý sa do histórie zapísal v roku 1987 ako autor prvého komerčného antivírusového softvéru a tvorca riešenia proti prvému počítačovému vírusu. Neskôr však viedol búrlivý život, kandidoval za prezidenta, bol podozrivý z vraždy či stíhaný za daňové úniky. Dokumentárny film sa objaví na Netflixe 24. augusta.

Me Time 

Ak máš chuť na niečo ľahšie, určite by ti nemala uniknúť komédia Me Time. Zápletka sa točí okolo oddaného otca Sonnyho (Kevin Hart), ktorý celý svoj život venuje rodine a deťom. Potom, čo však odídu preč, má prvýkrát po rokoch čas len pre seba. Spojí sa teda so svojim starým kamošom, ktorý ma o živote a zábave úplne iné predstavy než Sonny.

Už z traileru je vidieť, že nás čaká poriadne bláznivá jazda a o situačnú komiku veru nebude núdza. Ako Sonnyho nekonvenčný kamoš sa predstaví Mark Whalberg, tešiť sa môžeš aj na Reginu Hall či Melanie Minichino.

O réžiu sa postaral John Hamburg, ktorý sa preslávil komédiami ako Kamoš za všetky drobné či Riskni to s Polly. Premiéra filmu bude 26. augusta na Netflixe. Tešíš sa na filmy?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 19:03