Elvis, nové diely House of the Dragon či strhujúci dokument. HBO Max prináša v septembri nadupanú ponuku premiér.Warner Bros/Twitter/House Of The Dragon Source
StoryEditor

Elvis, nové diely House of the Dragon či dokument o úteku z Kábulu. HBO Max v septembri prináša nadupané premiéry

kov31.08.2022., 12:00h

Životný príbeh hudobnej legendy, bizarný komediálny seriál, ale aj sugestívny dokument. To všetko, už čoskoro uvidíš na streamovacej platforme.

Lajkuj Brainee.sk na

Spoločnosť HBO divákom už v minulosti priniesla množstvo kultových seriálových titulov. Od fantasy hitu Game of Thrones, cez mafiánsku ságu Sopranovci až po tínedžerskú drámu Eufória.

Najnovším čiernym koňom HBO Max je nepochybne House of the Dragon, prequel Game of Thrones, ktorého úvodnú epizódu si pozrelo 20 miliónov ľudí, čo je vskutku rekordné číslo. Avšak streamovacia platforma si pre nás na september toho pripravila ešte viac.

Elvis

Už o pár dní si budeš môcť na platforme vychutnať jeden z najväčších filmov tohto roka. Životopisná snímka o kráľovi rokenrolu s prostým názvom Elvis bola pritom uvedená v kinách len na konci júna. Film sa ponára do života a hudby Elvisa Presleyho (Austin Butler) a jeho vzťahu s jeho záhadným manažérom, plukovníkom Tomom Parkerom (Tom Hanks).

Príbeh sleduje komplexnú dynamiku medzi Presleym a Parkerom trvajúcu viac ako 20 rokov, od Presleyho vzostupu k sláve až po jeho neslýchaný úspech, na pozadí rozvíjajúcej sa kultúry a straty nevinnosti v Amerike. Stredobodom tejto cesty je jedna z najvýznamnejších a najvplyvnejších osôb v Elvisovom živote, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

image

Budúcnosť filmov tkvie vo videohrách. PlayStation chce sfilmovať svoje najväčšie herné klenoty

O réžiu sa postaral Baz Luhrmann, ktorý sa preslávil filmami ako Veľký Gatsby či muzikálom Moulin Rouge! Premiéra na HBO Max bude 2. septembra.

Los Espookys

V septembri si určite prídu na svoje aj fanúšikovia bizarného humoru. Na streamovaciu platformu sa totiž v premiére druhej série vracia komediálny seriál Los Espookys, informuje web Screen Rant.

Ten zobrazuje skupinku priateľov, ktorí premenia svoju lásku k hororom na kuriózne podnikanie. Rozhodnú sa ponúkať hrôzu tým, ktorí ju potrebujú, v nádhernej nemenovanej latinskoamerickej krajine, kde sú podivné a tajomné javy bežnou súčasťou každodenného života.  Druhá séria debutuje na platforme 16. septembra.

Escape from Kabul

Sugestívny dokumentárny film Jamieho Robertsa zachytáva osemnásť dramatických dní v auguste 2021, počas ktorých sa americké sily stiahli z Afganistanu. 

V centre diania vtedy bolo letisko Hamída Karzaja v severovýchodnom Kábule. Keď Taliban obkľúčil mesto, afganskí štátni príslušníci a medzinárodní pracovníci sa ponáhľali na letisko, kde sa americké, britské a medzinárodné sily zúčastnili na obrovskej evakuácii, pri ktorej letecky prepravili 122 300 ľudí.

O život vtedy prišlo takmer 200 ľudí. Tento strhujúci dokument si budeš môcť na HBO Max vychutnať 21. septembra.

Za zmienku určite stojí aj reality show The Hype. V nej sa stretáva svet módy, obchodu a kultúry. Desať módnych návrhárov bude súťažiť v tých najrôznejších disciplínach, aby dokázali svoj talent. Druhá séria tejto show štartuje na platforme 22. septembra.

Samozrejme, najväčším ťahúňom by mali byť nové diely už spomínaného House of the Dragon, ktoré budú vychádzať týždenne každú nedeľu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 13:52