Alžbeta Harry Gavendová / HN
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Aký bol nový top Samsung a čo priniesol vo svojom telefóne Google?

Alžbeta Harry Gavendová13.04.2022., 18:00h
Okrem recenzií ti dnes zhrnieme tie najpodstatnejšie novinky z posledných dní, ktoré by si mal poznať.
Lajkuj Brainee.sk na

Google nestojí len za najznámejším vyhľadávačom či za vývojom softvéru Android. Vyrába aj vlastné smartfóny a dokonca aj procesory. V dnešnom podcaste Digitalky ti povieme práve naše dojmy z testovania Google Pixel 6, teda aktuálne posledného prírastku v portfóliu tohto amerického giganta. 

Otestovali sme tiež aj smartfón Samsung Galaxy S22 Ultra, ktorý má v útrobách premiérovo stylus, teda pero.

Samozrejme, pero nie je u výrobcu novinkou, no doteraz bolo súčasťou série Galaxy Note. Teraz si už môžete čarbať poznámky aj v eSkách. Telefón je výborný, no nehodí sa pre tých, ktorí nechcú so sebou vo vrecku vláčiť lopaty. Patrí totiž k tým najväčším na trhu.  

Okrem praktických skúseností však máme pre teba aj kopec teoretických informácií. Prichystali sme si prehľad tých najdôležitejších noviniek, ktoré sa v poslednom čase objavili na pultoch predajní či na oficiálnych predstaveniach. Reč bude o sérii Xiaomi 12 v podaní Xiaomi 12 Pro Xiaomi 12 a Xiaomi 12X, pričom sa budeme venovať aj smart hodinkám a slúchadlám od tohto čínskeho výrobcu. 

Prebehli sme však aj nové mobilné zariadenia z dielne Honoru s názvom Honor Magic 40, dokonca novinky priniesol aj niekdajší velikán Nokia a nezabudli sme ani na výber dôležitých správ z rôznych technologických webov. 

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 13:12