Alžbeta Harry Gavendová
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Nové smart hodinky na trhu a odolná Motorola

Alžbeta Harry Gavendová10.08.2021., 08:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Za uplynulých pár dní sme stihli všeličo vyskúšať. Ak ťa zaujímajú smart hodinky, povieme ti až o dvoch novinkách na slovenskom trhu. Jedny sú od Huaweiu s názvom Huawei Watch 3 Pro a ich cena je celkom mastná, teda približne 400 eur. Druhé sú Xiaomi Mi Watch a sú o dosť lacnejšie.

Ak premýšľaš nad novým telefónom s rozumným pomerom ceny a výkonu, dávame ti do pozornosti OnePlus Nord 2 5G. Ten sa pokúša rozvíriť hladinu v strednej triede. Čo sa mu to podarí, nevieme predpovedať, ale táto novinka vyzerá ako staré dobré "uanplusko", ktoré by mohlo ísť dobre na odbyt.

Alžbetka testuje aj odolný smartfón od Motoroly, teda Motorola Defy, ktorej nerobí problém voda ani prach. Obsahuje dokonca aj malé "uško", aby sa dal pripevniť bezpečne okolo zápästia, alebo... zavesiť okolo krku. Keby náhodou... Ehm.

Rišo sa dnes s podcastom trochu poponáhľal, pretože naňho čakali dieťa a psík, no aspoň z rýchlika sme ešte prešli údajnú prípravu nového ľudového iPhonu a aktuálny rebríček top výrobcov telefónov.

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu nastarosti (naradosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. máj 2024 03:34