StoryEditor

Sú kapely, ktoré si privezú vlastného kuchára, hovorí PR manažérka LOVESTREAM festivalu

Dominika Pacigová30.04.2022., 12:00h
Dua Lipa, Zara Larsson, Red Hot Chili Peppers a mnohí ďalší. Druhý júnový víkend odštartuje v Bratislave nový mestský festival, ktorý prinesie tri dni nezabudnuteľnej hudobnej nádielky.
Lajkuj Brainee.sk na

Videorozhovor vznikol v spolupráci s Ticketportalom. 

Dua Lipa, Zara Larsson, Red Hot Chili Peppers a ďalší. Druhý júnový víkend odštartuje v Bratislave nový mestský festival, ktorý prinesie tri dni nezabudnuteľnej hudobnej nádielky.

Požiadavky jednotlivých interpretov 

Organizátori ohlásili toľko slovenských a svetových hviezd, že spočiatku sa začali šíriť informácie, či nejde o streamovaný koncert jednotlivých interpretov. Myšlienka LOVESTREAM festivalu však vznikla ešte pred pandémiou. „Nikto nemohol tušiť, že v roku 2022 sa bude slovo ‚lovestream’ zamieňať za livestream. A namiesto prúdenia lásky z hudby budeme premýšľať o tom, či to nie je online koncert,“ priblížila PR manažérka festivalu Andrea Čurná. 

Každý interpret má pred koncertom isté zvyky alebo rituály. „Riešime svetlá, zrkadlá, typ nábytku, ale aj to, kto sa bude pohybovať v šatniach. Sú to síce detaily, no prispievajú k celkovej pohode interpreta. Taktiež sú kapely, ktoré si berú vlastného kuchára,“ dopĺňa. 

Na koho sa môžeš tešiť? 

Prvý deň odštartujú koncerty slovenských a českých skupín, ako Heľenine oči, Čechomor, Kryštof, Lucie či IMT Smile.

Sobota zaručí návštevníkom koncert momentálne najžiadanejšej, najsťahovanejšej a najhranejšej hviezdy súčasnosti Dua Lipa, ale aj koncerty Zary Larsson, Lost Frequencies, Zoe Wees a Rare Americans.

Posledný deň bude patriť rockovej legende Red Hot Chili Peppers, vystúpi aj aktuálna hviezda britského popového sveta Calum Scott a americká rocková kapela Rival Sons. Nedeľu doplní i slovenská úderka v zložení kapiel Horkýže Slíže, No Name a Iné Kafé.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 05:42