StoryEditor

Deň otvorených dverí v Novom Ružinove: Príďte sa pozrieť, kde je radosť žiť!

12.09.2017, 00:00

Prvá etapa Nového Ružinova nedávno získala právoplatné kolaudačné rozhodnutie a do novovznikajúcej štvrte na Bajkalskej ulici sa tak už čoskoro nasťahujú prví obyvatelia. V sobotu 23. septembra však otvorí svoje brány všetkým, ktorí sa chcú na vlastné oči presvedčiť, ako môže vyzerať kvalitné bývanie, a oboznámiť sa s konceptom unikátneho rezidenčného parku, ktorý je jeho súčasťou.

 Deň otvorených dverí sa uskutoční v sobotu 23. septembra v čase od 10:00 do 18:00. Vítaní sú všetci, čo chcú  projekt Nový Ružinov zažiť na vlastnej koži - či už ide o záujemcov, ktorí si už byt v projekte kúpili a chcú vidieť, ako postupuje výstavba, cez ľudí, ktorí majú Nový Ružinov v hľadáčiku a chcú sa ňom dozvedieť viac, až po tých, čo sa len chcú zorientovať na trhu novostavieb v Bratislave.

 Prehliadka aj diskusia s architektom

Počas Dňa otvorených dverí na vás čakajú zástupcovia developera a realitnej kancelárie HERRYS – výhradného predajcu projektu, ktorí vás prevedú areálom a budú pripravení zodpovedať všetky vaše otázky. Ochutnávka v podobe návštevy vzorového bytu môže byť aj príjemnou jesennou inšpiráciou pre vaše súčasné bývanie. Zoznámite sa aj s jedinečným konceptom mestského rezidenčného parku, ktorý účelne vypĺňa priestor medzi jednotlivými vilami a ktorý vytvorí príjemné prostredie na trávenie voľného času pre všetkých obyvateľov bez ohľadu na vek. O tom, ako park vznikal, vám porozpráva priamo jeho autor, krajinný architekt Michal Marcinov, držiteľ ocenenia CE ZA AR 2016 v kategórii Exteriér. Presný harmonogram podujatia nájdete na stránke www.novyruzinov.sk.

ruzinov

​ Deti sú  vítané

Veľkú časť záujemcov o nové bývanie tvoria rodiny s malými deťmi. Preto pre ne organizátori pripravili bohatý program. Vaše ratolesti sa vydajú na dobrodružnú cestu parkom, počas ktorej budú hľadať skryté symboly, naučia sa niečo nové zo zvieracej a rastlinnej ríše a na záver získajú aj malú odmenu. Môžu sa tiež zahrať na záhradníkov a v parku pomôcť s výsadbou kvetín. Pod vedením profesionálnej výtvarníčky sa zasa budú môcť zapojiť do vytvorenia obrazov, ktoré budú neskôr umiestnené v spoločných priestoroch jednotlivých mestských víl.

 Vyhrajte poukaz na 100 eur!

Stačí, ak sa počas návštevy Nového Ružinova odfotíte vo fotoboxe a svoju bláznivú, romantickú či dokonca serióznu fotku budete zdieľať na sociálnych sieťach s hashtagom #novyruzinov. Jeden z návštevníkov vďaka tomu získa poukaz na romantickú večeru v hodnote 100 eur. Ale aj keď nevyhráte, hladný nezostanete. O váš plný žalúdok sa počas dňa otvorených dverí postará tím šikovných kuchárov známych pod názvom Poľná Kuchyňa, ktorí návštevníkom predvedú svoje špeciality v štýle street-food.

vzorovy byt

​ Predaj v Novom Ružinove postupuje rýchlo

Predajné čísla v Novom Ružinove potvrdzujú vysoký dopyt po kvalitnom bývaní v Bratislave. „Prvé dve etapy sú už dávno kompletne vypredané a svojich majiteľov už má viac ako 40 bytov z tretej fázy projektu, ktorá je aktuálne v predaji“ hovorí Marianna Fuksová, projektová manažérka realitnej kancelárie HERRYS. Ponuka je však naďalej bohatá. K dispozícii ešte zostáva takmer šesťdesiat jednotiek všetkých veľkostí od 1,5-izbových s výmerou takmer 45 m2, ktoré sú ideálnou voľbou pre jednotlivcov a mladé páry, až po komfortné 4-izbové byty s veľkými terasami a výhľadom na okolie. Pre tých, ktorí si zo štandardnej ponuky nevyberú, je dostupné ďalšie riešenie – byty sa dajú spájať a záujemca si tak môže vytvoriť vlastné riešenie.

 Hypotéka až do 100 % aj na apartmány

Model financovania je v Novom Ružinove nastavený komfortne. Po podpise rezervačnej zmluvy stačí zaplatiť len 15 % z ceny, zvyšok sa dopláca až po kolaudácii. „Z našich skúseností vyplýva, že prvú splátku záujemcovia väčšinou uhrádzajú z úspor a prípadnú hypotéku si berú až na úhradu zvyšku tesne pred nasťahovaním. Počas výstavby ich tak nezaťažujú žiadne splátky,“ vysvetľuje projektová manažérka. Ďalšou výhodou projektu je, že developerovi sa podarilo s bankou dohodnúť až na 100 %-nom financovaní, a to nielen pre byty, ale aj  apartmány, pri ktorých finančné inštitúcie bežne výrazne obmedzujú maximálnu možnú výšku úveru. Financovanie vybavíte spolu s kúpou priamo v realitnej kancelárii HERRYS, ktorá zabezpečuje aj služby hypotekárneho špecialistu.

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
17. apríl 2024 18:08