StoryEditor

Zabudnite na nové, drahé a neekologické PC. Je tu Refurbished!

21.09.2017, 00:00

Vynakladať prostriedky na stále novú a čoraz drahšiu IT techniku je už tak trochu „out“. Novým ekonomicky výhodným a ekologickým trendom je Refurbished.  

Pre mnohé firmy a organizácie sa stáva obstarávanie novej IT techniky neprimeranou finančnou záťažou. Našťastie existuje spôsob, ako získať kvalitné počítačové vybavenie, a pritom znížiť obstarávacie náklady a výrazne ušetriť.

Refurbished je trendy

Refurbished sú špičkové high-end produkty, ktoré už boli použité, no vďaka kompletnej renovácii a starostlivému spracovaniu dosahujú porovnateľnú kvalitu, výkon aj dizajn ako úplne nové PC. Ide o celosvetový trend, ktorý úspešne prenikol aj na Slovensko. Na našom trhu je lídrom v renovácii IT techniky rovnomenná značka Refurbished, ktorá pôsobí v tejto oblasti už 13 rokov a renovuje až 25 000 produktov ročne.

Prvotriedne spracovanie

Všetky produkty Refurbished prechádzajú dôkladným procesom renovácie hardvéru, softvéru, batérií aj klávesníc. Renovujú sa iba tie najkvalitnejšie modely značiek ako HP, Fujitsu-Siemens a Dell, ktoré boli používané maximálne jedným užívateľom. Najprv sú podrobená náročným testom v špeciálnych programoch. Následne prebieha precízne čistenie a leštenie, ktoré zabezpečuje ich dokonalú čistotu a technický stav. Celý proces je pritom podrobený prísnej kontrole a dohľadu.

 Eco friendly na ochranu životného prostredia

Refurbished je moderným trendom aj vďaka ohľaduplnému postoju voči prírode. Ak vašej firme či organizácii záleží na životnom prostredí, Refurbished je správnou voľbou. Stačí si uvedomiť, že na výrobu nového PC sa spotrebuje toľko energie ako v menšej domácnosti za celý rok a spracuje sa pritom až 1,5 ton surovín. Renovácia IT techniky je k prírode oveľa šetrnejšia a produkty značky Refurbished majú aj v tejto oblasti veľký náskok pred konkurenciou.

Fantastický pomer cena/výkon

Najväčšou výhodou produktov Refurbished je vynikajúci pomer medzi kvalitou a cenou. Ak si vyberáte PC napríklad podľa výkonu, tak Refurbished s podobnými parametrami získate za podstatne nižšiu cenu ako nové PC. Alebo naopak, ak si vyberáte PC podľa ceny, môžete si byť istí, že renovované PC vám za rovnakú cenu poskytnú oveľa lepšie parametre vrátane výkonu. Tak prečo míňať viac?

Certifikovaná kvalita a 24-mesačná záruka

Produkty Refurbished vynikajú vysokou kvalitou, ktorú potvrdzujú certifikáty Factory Refurbished a ECO FRIENDLY. Ďalším dôkazom kvality je až 24-mesačná záruka – rovnaká, ako keby ste nakupovali úplne novú IT techniku. Navyše, záruku si v prípade záujmu môžete ešte predĺžiť, a to až na 60 mesiacov.

Prepracovaný dizajn a slovenské klávesnice

Dizajn renovovaných produktov značky Refurbished je na nerozoznanie od úplne nových počítačov a notebookov. Vy aj vaši zamestnanci určite oceníte, že vynovené klávesnice majú vždy slovenskú lokalizáciu. Renovované notebooky tak nielen skvele vyzerajú, ale sa aj jednoducho ovládajú.

 Ideálne riešenie pre váš biznis

Refurbished navyše firemným zákazníkom a organizáciám ponúka aj celý rad nadštandardných výhod, ako napríklad rozvoz tovaru zadarmo raz týždenne alebo kuriérom do 24 hodín. Vybrať si pritom môžete z najširšej ponuky IT produktov na Slovensku, a to pohodlne online na úplne novom e-shope: www.refurbished.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 13:42