Jeleň, otras sa! Jägermeister rozdáva rozprávkové výhryJägermeister
StoryEditor

Jeleň, otras sa! Jägermeister rozdáva rozprávkové výhry

13.10.2021, 00:00
Od 20. septembra do konca októbra tohoto roku si značka Jägermeister pripravila pre verejnosť veľmi zaujímavú aktivitu. Obľúbený likér zložený z 56 bylín si môžete naďalej vychutnávať a k tomu skúsiť vyhrať zaujímavú finančnú čiastku.

V spomínanom termíne si totiž stačí kúpiť fľašu Jägermeister, na vnútornej strane zadnej etikety nájsť kód, ten poslať na uvedené telefónne číslo alebo ho zadať na web www.jelenotrassa.sk a potom už iba počkať na losovanie. To sa bude konať každý piatok o 19:56 a celkom bude vylosovaných 100 šťastlivcov, kde každý z nich si odnesie 400 eur. To už je slušná výhra. V pravidlách súťaže nie je napísané, že jeden výherca môže zvíťaziť iba raz, takže čím viac kódov pošlete, tým máte väčšiu šancu na úspech.

O zlosovanie sa postarajú dve známe tváre v československej formácii. Jedným z nich je náš populárny moderátor a herec Andrej Bičan a druhým je český herec a režisér Petr Čtvrtníček. Tí budú svojim humor a vtipnou formou losovať výhercov, o zábavu teda bude určite postarané! Pre túto jesennú aktivitu ľadovo namrazeného Jägermeistera bol vytvorený špeciálny web www.jelenotrassa.sk Jeleň, otras sa! Jägermeister rozdáva  rozprávkové výhry Jeleň, otras sa! Jägermeister rozdáva rozprávkové výhry Jägermeister

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 11:23