StoryEditor

Na trhu je nový Fernet. Prekvapí vás svojou prémiovosťou

22.11.2021, 23:00
Nová značka Legenda prináša prémiový Fernet, ale aj prémiový Rum. Ak máte radi tieto druhy alkoholu, mali by ste ich ochutnať. Remeselná výroba, skvelá chuť a lákavé fľaše sú iba pár dôvodmi.

Počas vianočných a novoročných sviatkov stúpa spotreba alkoholu na Slovensku. Ľudia sa stretávajú a príjemný prípitok je prirodzenou súčasťou ich spoločných chvíľ. Ak aj k vašej slávnostnej pohode patrí aj pohárik chutnej tekutiny, vyskúšajte toho roku novú značku Legenda.

V jej ponuke nájdete Rum, lahodný trstinový, ktorý vznikol blendom starostlivo vybraných karibských rumov, z ktorých niektoré zreli až 5 rokov. Má svetlú karamelovú farbu, príjemne sladkastú chuť a zrenie v dubových sudoch mu dodáva príjemné drevité tóny. Na trhu je nový Fernet. Prekvapí vás svojou prémiovosťou Na trhu je nový Fernet. Prekvapí vás svojou prémiovosťou Marsen Fruit Distillery

Druhým v ponuke je Legenda Fernet, ktorý je výsledkom umu a skúseností majstrov destilatérov, ktorí používajú unikátnu bylinnú receptúru. Je vyrábaný ručne v maximálnej kvalite, je jemný, lahodný a plný bylín skombinovaných v jedinečnej symbióze. Na trhu je nový Fernet. Prekvapí vás svojou prémiovosťou Na trhu je nový Fernet. Prekvapí vás svojou prémiovosťou Marsen Fruit Distillery Slovenský výrobok

Ak by ste váhali, prečo Legendu vyskúšať, je na to hneď viac dôvodov. Prvým by mohlo byť, že ide o novú značku, a tak ju treba ochutnať a urobiť si vlastný názor. Legenda je navyše slovenská značka, svoje tekutiny produkuje v Marsen Fruit Distillery, na juhu Slovenska. Pomerne klasické alkoholové nápoje výrobcovia vyrábajú na vysokej úrovni. Remeselná výroba prebieha ručne vo väčšine výrobných krokov. Výrobcovia pri svojej výrobe podporujú slovenských dodávateľov, maximum svojich produktov produkujú zo slovenských surovín. Napríklad ovocné destiláty vyrábajú výhradne z ovocia dopestovaného u regionálnych dodávateľov.

Kúpou Legendy navyše podporujete slovenskú ekomoniku, slovenských zamestnávateľov a slovenských zamestnancov. A teda aj spomínaných dodávateľov.

No a napokon, treba uznať, Rum i Fernet su balené v naozaj štýlových fľašiach, ktoré samotné im určujú prémiovejší charakter. Legenda Fernet dáva fernetu prémiovejší status, ktorý mu prináleží. Nájdete ju takmer všade.

​​Značka Legenda je súčasťou alko trhu Slovenska od leta tohto roku. Urobila však veľký kus cesty, a tak ju nájdete v množstve obľúbených barov, klubov a reštaurácií, ale nájdete ju aj u vybraných predajcov. Skontrolujte regále v Tescu, Terne, Kraji, Metre, vo vybraných reťazcoch sietí CBA a Jednota. Určite nájdete a môžete to byť aj vy, kto bude stáť pri zrode novej Legendy.

(PR)

01 - Modified: 2023-05-05 10:38:06 - Feat.: - Title: Vyskúšajte miešané drinky podľa našich celebrít. Tieto ingediencie používajú! 02 - Modified: 2022-10-28 08:08:28 - Feat.: - Title: Stereotyp a nuda? Dnes nie! 03 - Modified: 2022-10-24 14:20:01 - Feat.: - Title: Ušetrite čas a peniaze - nápady na darčeky 04 - Modified: 2022-10-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Novinky medzi energetickými nápojmi: ENERGY COFFEE s príchuťou rum-orech a HELL ZERO Jahoda 05 - Modified: 2022-09-26 13:00:00 - Feat.: - Title: Ste tím prosecco, mojito alebo patríte k fanúšikom vína? Zistite, aký drink vám sedí podľa znamenia
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 09:22