StoryEditor

Ako si uľahčiť pracovný deň, ak ste živnostníkom? Nechajte sa zaskočiť!

24.05.2018, 00:00
Andrej Bičan teraz spríjemňuje životy živnostníkom. Okrem skrátenia pracovného času bude niektorým aj rozdávať obedy zadarmo.

Andreja Bičana väčšina z nás pozná len ako moderátora zábavných šou. Tento fakt sa však počas nasledujúcich dní značne zmení. Známy zabávač sa totiž rozhodol spríjemniť pracovný čas niekoľkým živnostníkom a zaskakuje ich v práci v čase obeda.

Ako prvého takto zaskočil Maroša "Palerma" Ihnáta zo známeho bratislavského holičstva MMG Barbers. Poslal ho na hodinovú pauzu a požičal mu svoju jedálnu kartu, s ktorou si mohol kúpiť menu podľa svojej chuti. Andrej sa zatiaľ chopil holičského remesla a ostrihal čakajúceho zákazníka podľa svojich možností a (ne)schopností. Ako to dopadlo, si môžete pozrieť v prvej časti seriálu Nechajte sa zaskočiť.

Nechajte sa zaskočiť aj vy a obedujte zadarmo

Aj vám by sa zišlo, aby vás Andrej takto zaskočil? V týchto dňoch hľadá ďalšieho živnostníka, ktorému skrášli deň kratším pracovným časom. Ak mu dáte na seba tip, ste v hre o 3x 50 € na obedy.

Súťaž trvá už len pár dní

Keďže Andreja nemá kto zaskočiť v jeho práci, musí so svojím časom nakladať šetrne. Preto čaká na vaše prihlásenie len do 10. júna. Nenechajte sa zaskočiť zmeškaným termínom a prihláste sa do súťaže o jedálne karty Up s kreditom 50 € už teraz.

Chcem súťažiť

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 20:10