StoryEditor

Vybavenie pre celú firmu na jednom mieste? Silná Spinka ušetrí váš čas, energiu aj peniaze

06.09.2018, 14:00
Silná Spinka je slovenská, rodinná a navyše eko zmýšľajúca firma, ktorá vie zjednodušiť život aj vo vašej firme. Spoločnosť pred tromi rokmi založili dnes už manželia Vančovci. Do spoločného podnikania vstupovali s nadšením, bohatými skúsenosťami z kancelárskeho a obchodníckeho prostredia a s vierou, že sa môžu presadiť na širokom konkurenčnom poli. V súčasnosti vybavia viac ako 10-tisíc objednávok ročne a medzi ich viac ako 500 zákazníkov patria firmy zvučných mien (Martinus, Ozeta, Bepon, ...). Uľahčiť život vo firme môžu aj vám.

Všetko pod jednou strechou

 Ak chce office manažérka alebo manažér zabezpečiť vybavenie firmy od povestnej spinky až po čistiace prostriedky či škatule, nemusí sa už obracať na viacerých dodávateľov. Dokonca nemusí ani chodiť po veľkoskladoch či riešiť dodávanie hoc len občerstvenia pre zamestnancov. Stačí, že navštívi stránku silnaspinka.sk a ušetrí čas, energiu a v konečnom dôsledku aj peniaze. Silná Spinka manželov Vančovcov vo svojom eshope ponúka totiž všetko, čo pre ľahký chod kancelárie potrebujete. „Vybavenie do kancelárií (najmä v podobe papiera) tvorí len zlomok nášho biznisu, veľký záujem je najmä o dodávanie občerstvenia, ako sú minerálky, džúsy, mlieka do kávy. Veľkú časť objednávok od klientov predstavujú aj mimokatalógové položky – do veľkých logistických centier zabezpečujeme palety, špeciálne etikety a tonery, dokonca aj nábytok,“ prezrádza majiteľ firmy Silná Spinka František Vančo.

 To však nie je všetko, Silná Spinka vie zabezpečiť aj skartáciu archívov, pomoc pri sťahovaní, či zariadiť dodanie mikulášskych balíčkov. Medzi viac ako 25-tisíc produktmi v jej ponuke si nájde každá firma to, čo potrebuje. Nechýba kancelársky nábytok, reklamné predmety, počítačové príslušenstvo, vybavenie pre kuchynky, prostriedky na upratovanie a údržbu.

 „Podnikatelia si takto scentralizujú nákupy a bez problémov si kontrolujú náklady spojené s chodom ich firmy. Navyše účtovné oddelenie nie je zahltené množstvom faktúr, ale len jednou elektronickou – od nás,“ hovorí Vančo. „Chceme byť tou najlepšou voľbou pre zákazníkov, preto sa snažíme, aby sme im uľahčili život. U nás sa klienti nestretnú s nezmyselnou byrokraciou, neochotou zamestnancov, zlou náladou či slovným spojením nedá sa,” dodáva s úsmevom.

 S ohľadom na prírodu

Ponuku služieb spoločnosti Silná Spinka nehľadajte na bilbordoch a časom už ani v klasických papierových katalógoch. „Snažíme sa byť čo najviac ekologickí, preto aj naše výrobky balíme do recyklovaných škatúľ a obalov. Okrem zalistovania čo najväčšieho počtu eko produktov do nášho portfólia, máme aj ambíciu stať sa prvou firmou bez tlačeného katalógu,“ vysvetľuje František Vančo. Namiesto listovania v takmer 800-stranových katalógoch, navštívte preto ich eshop silnaspinka.sk.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 12:47