StoryEditor

Nové priestory pre podnikanie s vynikajúcou dostupnosťou a parkovaním

05.11.2018, 23:00
Máte v hlave biznis plán a hľadáte vhodné priestory na jeho uskutočnenie? Alebo už podnikáte, ale radi by ste svoju prevádzku presťahovali do priestorov v atraktívnej lokalite, bližšie k potenciálnym zákazníkom? Rezidenčný projekt Nový Ružinov je pre vás tá správna adresa, kde môžete realizovať svoj podnikateľský sen.

Každý podnikateľ vie, že od výberu vhodného miesta do veľkej miery závisí budúci úspech jeho podnikania. Potrebuje byť blízko svojim zákazníkom, ľahko dostupný autom alebo mestskou dopravou a s bezproblémovým parkovaním. Ideálne tiež je, ak sa o svojich zákazníkov nemusí deliť s ďalšími podnikateľmi v susedstve.

Lokalita s budúcnosťou

Všetky tieto parametre a množstvo ďalších výhod spája v sebe unikátna rezidenčná štvrť Nový Ružinov, ktorá vzniká na začiatku Bajkalskej ulice. Cieľom developera projektu, spoločnosti CZ Slovakia, a.s., je vybudovať novú modernú mestskú štvrť, ktorá svojim obyvateľom ponúkne plnohodnotný mestský život s komplexnými službami občianskej vybavenosti. 

„Nový Ružinov je skvelé miesto nielen pre pokojné bývanie v meste, ale aj pre rozbeh podnikania,“ hovorí Linda Prelovská, projektová manažérka v realitnej kancelárii Herrys, ktorá projekt exkluzívne predáva. „Z viac ako troch stoviek bytov a apartmánov je dnes voľných už iba jedenásť. Časť bytov je už skolaudovaná a odovzdaná svojim majiteľom, druhá približne polovica bytov bude dokončená do konca roka 2019.“ Nákupný potenciál tejto lokality je však ešte väčší. Developer počíta aj s budovaním ďalšej etapy projektu, v ktorej by malo pribudnúť ďalších takmer 180 bytov a apartmánov, ale aj administratívne priestory a občianska vybavenosť.

Voľné obchodné priestory na predaj alebo prenájom

Niekoľko prevádzok už má svojich majiteľov. „Súčasní aj budúci obyvatelia novostavby sa budú môcť stretávať v príjemnej kaviarni, tí aktívnejší určite ocenia blízkosť cyklo prevádzky. Vznikne tu aj niekoľko súkromných kancelárií,“ uvádza Prelovská. Využiť jedinečnú príležitosť voľných obchodných priestorov v lukratívnej lokalite však môžu aj ďalší záujemcovia.

Časť voľných obchodných priestorov sa nachádza na prízemí už zabývanej mestskej vily Elisabeth. Priestory  sa predávajú v stave holopriestoru, je možné ich však dobudovať do štandardu podľa typu prevádzky. S výmerami od 47 m2 do 78 m2 sú vhodné najmä na zriadenie prevádzky služieb. Dokonca je možné jednotlivé priestory aj spojiť a vytvoriť tak väčší priestor vhodný napríklad na maloobchodnú prevádzku. Obchodné priestory je možné si prenajať alebo kúpiť za cenu  od 1350 eur/m2 bez DPH. 

Druhá časť voľných obchodných priestorov sa nachádza v mestskej vile Valentine, ktorá je momentálne vo výstavbe, s predpokladaným termínom dokončenia v treťom štvrťroku 2019. Priestory s výmerou od 52 m2 do 118 m2 sa predávajú za cenu od 1350 eur/m2 bez DPH do 1450 eur/m2 bez DPH. „Všetky obchodné priestory sa predávajú v stave „holopriestor“, takže výsledný vzhľad je možné maximálne prispôsobiť charakteru budúcej prevádzky,“ približuje Prelovská a dodáva: „Budúci vlastníci týchto priestorov ocenia nielen lokalitu s veľkým nákupným potenciálom, ale aj bezproblémový prístup a parkovanie priamo pri prevádzke.“ Výhodou je aj rýchle napojenie na Bajkalskú ulicu alebo bratislavský obchvat, ktorý zabezpečuje vynikajúcu dostupnosť do ktorejkoľvek časti mesta.

Na koho sa obrátiť

Výhradným predajcom projektu Nový Ružinov je realitná kancelária HERRYS. Podrobnejšie informácie a kompletnú ponuku voľných obchodných priestorov nájdete tu.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 07:29