StoryEditor

Neprekonateľne zabezpečené auto pred krádežou? S VAM systémom áno!

20.11.2018, 23:00
Techniky zlodejov poznáte, a tak neveríte, že môže existovať zabezpečovací systém, ktorý vaše auto pred krádežou naozaj ochráni? Je pravdou, že zlodeji sú čoraz viac sofistikovaní a vždy nájdu spôsob, ako novovzniknutý systém zabezpečenia obísť. Kvôli tomu sa však nemusíte s vaším plechovým miláčikom lúčiť v slzách už teraz.

Spoľahlivá ochrana vášho vozidla pred krádežou VAM systémom

Prečo je zabezpečenie auta VAM systémom iné? Ide o princíp – kým ostatné zabezpečovacie zariadenia sú založené čisto len na elektrickom alebo čisto len na mechanickom princípe, VAM systém kombinuje oba a ponúka zabezpečovací systém elektromechanický. Zlodeji sa tak môžu snažiť použiť všetky svoje triky, ale neúspešne. Nepochodia s výmenou spínacej skrinky, riadiacej jednotky motora či palubnej dosky, s použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu, čítačky kódov a diaľkových ovládaní ani s použitím duplikátu kľúča.

Kombinatorika, ktorá sa nedá prekonať

Hlavnú rolu pri tomto zabezpečovacom systéme hrá jeho unikátnosť – v každom aute je totiž VAM systém namontovaný individuálne, vždy sú teda zabezpečené iné časti a na iných miestach. Dokonca ani inak dva totožné modely nie sú zabezpečené rovnako.

Fakty, ktoré hovoria sami za seba

Ak VAM systém ešte nainštalovaný nemáte, veriť mu môžete, ale aj nemusíte. Preto vám dávame do pozornosti fakty: VAM systém bol už nainštalovaný do viac ako 6000 áut. Bolo zaevidovaných viac ako 500 pokusov o krádež vozidla, zlodeji však neboli úspešní ani raz. Aj vám VAM systém garantuje, že po jeho namontovaní bude vaše auto neukradnuteľné!

Pobočky na západe aj východe Slovenska

Kde si dať VAM systém namontovať? Pobočky nájdete v Bratislave, Trnave, Nitre, Kalnej nad Hronom, ale aj v Lemešanoch medzi Košicami a Prešovom. Ak vám vyhovuje viac pohodlie vlastnej garáže, technici z VAM systému vám vedia tento dokonale spoľahlivý zabezpečovací systém namontovať aj u vás doma.

Viac o tom, ako VAM systém ochráni vaše auto, si prečítajte na webe www.autoalarm-vamos.sk.

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 20:42