StoryEditor

Mobil banking VÚB útočí na pozíciu najlepšej bankovej aplikácie

03.12.2018, 23:00
V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš. Najmä teraz v predvianočnom období, kedy je toho veľa nielen v práci, ale aj doma.

Deň má však stále 24 hodín a vtesnať do neho všetky aktivity je niekedy fyzicky nemožné. Mobilný telefón sa považuje za jeden z najväčších „požieračov“ nášho voľného času. Denne s ním trávime množstvo hodín nielen pri práci, ale predovšetkým pri zábave. V prípade praktických aplikácií  je však výborným pomocníkom, ktorý nám vie čas naopak veľmi ušetriť. Ozaj, a prečo v smartfóne ešte stále nemáte aj banku?

Banku máte vo vrecku 24/7

Pokiaľ si nainštalujete aplikáciu VÚB Mobil Banking nemusia vás trápiť žiadne otváracie hodiny, čakanie na pripojenie sa k počítaču, skrátka nestrácate svoj drahocenný čas. Svoje financie spravujete bez obmedzení 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Jednoduchá aktivácia a personalizácia

Aplikácia VÚB Mobil Banking je dostupná pre majiteľov telefónov s operačným systémom Android aj iOS. Aplikáciu si môžete nainštalovať na viac zariadení. Majitelia absolútnej väčšiny novších mobilov so systémom Android aj iPhonov sa môžu prihlasovať do aplikácie pomocou odtlačku prsta. Je to bezpečný a preverený spôsob, pri ktorom už nemusíte používať 4-miestny PIN.

Vaše peniaze máte pod kontrolou

Účet máte stále pod kontrolou vďaka funkcii Rýchly zostatok. Jediným pohybom po displeji telefónu si preveríte disponibilný zostatok na účte. A môžete si nastaviť zobrazenie buď presnej sumy alebo zostatku v percentách. Displej vás navyše farebne upozorní, ak suma na účte klesne pod určitú hraničnú hodnotu.

Až 5 sporiacich účtov? Žiadny problém

V aplikácii si môžete zriadiť až 5 sporiacich účtov, z toho jeden ako sporiaci účet k hypotéke. Účty si dokonca viete pre lepšiu prehľadnosť aj pomenovať. Podľa toho na aký účel si sporíte, priradíte k nemu zodpovedajúci názov  “dovolenka”, či napríklad  “nové auto”.

Jednoduché a prehľadné spravovanie vašich účtov

Prostredníctvom Mobil bankingu bez problémov získate prehľad o pohyboch na všetkých účtoch a kartách, ich zostatky a pohyby. V aplikácii si môžete spravovať platobné i kreditné karty, meniť ich nastavenia, názvy, či ich dočasne deaktivovať alebo zablokovať.

Klienti Magnifica s vlastným dizajnom

Mobilná aplikácia myslí aj na klientov Magnifica. Tí majú aplikáciu VÚB Mobil Banking v elegantnej modrej farbe a s nápisom Magnifica. V sekcii majú k dispozícii informácie o osobnom bankárovi aj s jeho fotografiou, pričom si s ním môžu naplánovať osobnú schôdzku, či v prípade potreby, ako je napríklad zmena bydliska, požiadať o zmenu osobného bankára.

Mobilná aplikácia Mobil Banking od VÚB je dlhodobo hodnotená ako jedna z najlepších bankových aplikácií na Slovensku. Banka ju pravidelne vylepšuje a upravuje podľa želaní zákazníkov, ktoré neustále monitoruje. Ak ju ešte vo svojom mobilnom telefóne nemáte, určite si ju vyskúšajte. Jej inštalácia a používanie je skutočne jednoduché a vy budete môcť tráviť predvianočný čas podľa vlastných predstáv.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 17:14