StoryEditor

Mrazivá rozprávka u vás doma

10.12.2018, 23:00
Vianoce sú pomaly, ale isto tu. Preto ak u vás doma nepanuje vianočná nálada, je najvyšší čas si ju privolať. Ako? No predsa vianočnou výzdobou a dekoráciami.

 Neviete sa rozhodnúť, ktorá farba je pre váš domov tá pravá? Trendy sa každým rokom menia a prispôsobovať tomu vianočné doplnky je vcelku nákladná záležitosť. Stavte na mrazivú bielu, evokujúcu ľad, kryštály zmrznutej vody či snehové vločky.  Čisto biela nikdy nevyjde z módy.

Zažite Vianoce v žiarivom štýle a nechajte na seba dýchnuť jemnú eleganciu. Tradičnú atmosféru vykúzli kombinácia krásnych doplnkov v romantických pastelových tónoch. V kurze sú stále figúrky zvierat, nielen tých tradičných vianočných, ale aj rôznych iných.             
Pravá vianočná pohoda patrí aj do postele. Prebúdzajte sa v zajatí vločiek v jemných perinkách. Obliečky s vianočným motívom rozhodne na seba upútajú pozornosť, flanel zasa zahreje.   

Do sviatočného módu oblečte aj dekoratívne vankúšiky na sedačke či kreslách. Kombinovať môžete aj viacero farieb a vzorov, len pozor, aby ste miestnosť neprekombinovali úplne. Obliečky by mali ladiť s celkovou výzdobou. In sú tento rok trblietky, flitre a ligotavé vzory.

Medzi vďačné a stále obľúbe­né dekorácie patria svetielka a sviečky. Môžete ich umiestniť na ľubo­voľné miesto, všade vykúzlia tú pravú sviatočnú atmosféru. Pri výzdobe sa však nemusíte obmedzovať len na interiér. V oknách sa vedia krásne vynímať závesné ozdoby a svetielka.

​​Viac vianočných inšpirácií hľadajte na www.kika.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 15:39