StoryEditor

Songoroo - hudobná revolúcia zo Slovenska

26.12.2018, 23:00
Menia sa ľudia, menia sa trendy, no čo sa nemení je vášeň k hudbe. Songoroo prináša hudobnú revolúciu kdekoľvek a kedykoľvek. Interaktívny hudobný systém, ktorý vám dovolí v obchodoch, podnikoch a vlastne kdekoľvek počúvať hudbu podľa vašich predstáv. Na druhej strane prevádzky budú môcť manažovať svoj hudobný playlist tohto in-store rádia tiež.

Technológia, elegancia a kreativita v jednom. Nielen cez Vianoce. Zákazníci si budú môcť pomocou jednoduchej aplikácie pri vstupe do podniku vypočuť svoju obľúbenú pesničku či interpreta, ale aj samotní zamestnanci budú mať možnosť spríjemniť si pracovné prostredie a navodiť si svoju atmosféru. Ako?

Songoroo v mobile

Vyvinutý algoritmus dokáže dynamicky prispôsobovať poradie skladieb a vytvárať playlisty. Použitá technológia sa nazýva iBeacon, ktorá pomáha detekovať užívateľa v prevádzke a hneď identifikovať jeho hudobný vkus.  Predstavte si, že prídete na nákup a dokážete v obchode pár klikmi zahlasovať za vašu obľúbenú pesničku. Alebo prídete na dovolenku a pri vstupe do hotelovej izby vás bude vítať v “podmaze” váš obľúbený interpret. A to všetko jednoduchým stiahnutím a prihlásením do Songoroo aplikácie, cez ITunes alebo Android.

Songoro systém pre business

Samozrejme úspešný business je nielen o lojálnych zákazníkoch ale aj spokojných zamestnancoch. Spokojní klienti ako banky, reštaurácie či fitness centrá, využívaním Songoroo dávajú priestor svojim zamestnancom vytvoriť si príjemné prostredie, v ktorom radi a efektívne pracujú. Či už sú to prevádzky Mcdonalds na Slovensku, Tatra Banka či Dominos pizza a iné firmy.

Okrem možnosti spríjemniť pracovné prostredie zamestnancom, ktorí si môžu sami voliť pesničky počas práce, Songoroo predstavuje taktiež potenciál pre reklamný priestor a užitočnú platformu pre klientov tejto služby. Bez spätnej väzby či dát, úspešný business nefunguje. Preto Songoroo umožňuje spracovať detailné analýzy z užívateľského prostredia a získaných hudobných preferencií. Podniky tam môžu efektívne cieliť ďalšiu reklamu či už vo verejných priestoroch alebo priamo v aplikácií.

Čo je ešte lepšie žiadne papierovačky, licencie, byrokracie. Prevádzka sa tak postupom času mení na miesto, kde sa hudba stáva slobodnou a ľudia môžu relaxovať podľa svojich predstáv. A to či už zamestnanci alebo zákazníci.

Hudobná revolúcia, ktorá spája dva silné smery - hudbu a podnikanie.

Spokojný klient sa do podniku vždy vráti a spokojný zamestnanec robí podnik tým čím je. Songoroo tak tento moderný hudobný model prináša do sveta, kde silou personalizovanej hudby začne pomáhať vášmu businessu. Sme veľmi radi, že medzi prvými klientami , môžeme takto pomáhať aj velikánovi ako je Mcdonalds. Viac na našom blogu -

https://blog.songoroo.com/?blog=mcdonalds-a-songoroo---chceme-pred%C3%A1va%C5%A5-atmosf%C3%A9ru

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 01:06