StoryEditor

Nová éra behu!

24.02.2019, 23:00
Beh sa za posledné roky stal neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Odzrkadľuje naše potreby, ktoré vyplývajú najmä zo životného štýlu a sedavého zamestnania v kancelárii.

Advertisement

Pri behu sa často snažíme utiecť z reality, vytriediť myšlienky, a taktiež posúvať naše výkonnostné hranice. V neposlednej rade si uvedomujeme benefit v podobe priaznivých účinkov na naše zdravie a psychiku celkovo. Beh je jednoducho vhodný šport pre každého, komu to povoľuje jeho zdravotný stav.

Bežcov stretneme vonku ráno, poobede aj večer. Každý jeden z nich preferuje iné tempo, inú techniku, či iný povrch, vďaka čomu sa beh ako šport neustále vyvíja a mení svoju “definíciu“.  V minulosti bol beh považovaný za tzv. sólo jazdu. Medzi bežcami doteraz nájdeme mnoho jednotlivcov, ktorým vyhovuje behať osamote. Začiatočníkom to však môže najmä uškodiť. Leo Lendvorský, kapitán adidas Runners Bratislava, odporúča: „Každý nováčik, ktorý začína s behom, by mal absolvovať aspoň prvé tréningy pod kvalifikovaným bežeckým trénerom, ktorý mu vštepí základy správnej bežeckej techniky a dá užitočné tipy, poprípade pripraví tréningový plán na mieru. Zlá technika behu často vedie k zbytočným zraneniam.“

Ani pri behu sa nevyhneme trendom. Predstava sólo jazdy však pomaly ale isto zaniká. V mestách po celom svete začínajú vznikať skupiny a komunity bežcov, ktorí sa vzájomne inšpirujú, prekonávajú výzvy, objavujú spolu nové cesty a svoje skúsenosti odovzdávajú ďalej. Prichádza nová éra behu! Jednou z najznámejších bežeckých komunít na Slovensku je komunita adidas Runners Bratislava, ktorá každý týždeň organizuje bežecké tréningy v Bratislave pre rôzne skupiny bežcov – od začiatočníkov po pokročilých.

NOVINKA, KTORÁ VÁS DOBIJE ENERGIOU

Bežecké tenisky adidas Ultraboost 19 boli inšpirované a vyrobené pre novú éru behu – pre typ behu, ktorý je kreatívnejší, viac spoločenský a otvorenejší ako kedykoľvek predtým. Nový model adidas Ultraboost 19 má minimum komponentov a žiadne hranice. Je voľbou legiend, nováčikov, aj profesionálov. Je pre skupiny bežcov, ktorí v noci zdolávajú ulice mesta. Zvláda všetky povrchy, či už pretekársku trať, asfalt, chodníky alebo lesné cesty. Je tým, čo váš beh posúva dopredu!

Na výrobe tenisiek sa podieľali mnohí dizajnéri, produktoví vývojári a tisícky bežcov z celého sveta. Aj vďaka nim sa zloženie nových tenisiek adidas Ultraboost 19 výrazne líši od pôvodnej generácie Ultraboost - 17 konštrukčných prvkov tenisky bolo zredukovaných na 4 kritické diely. Spolu tak vytvorili koncept obuvi, ktorá má minimum komponentov a žiadne hranice. Bežecké tenisky Ultraboost 19 sú ľahké a s novou siluetou posunú váš beh do úplne novej dimenzie. Objednaj si tie svoje na www.adidas.sk/ultraboost aj ty!

Adidas Ultraboost 19 v skratke:

  • bsahujú o 20% viac technológie BOOST než prvá generácia Ultraboost, čím ponúkajú vyššiu návratnosť energie pri behu ako kedykoľvek predtým.
  • Sú doplnené ľahkým dielom Torsion Spring pre optimalizovanú úroveň flexibility v špičke a torzie v strednej časti.
  • 3D konštrukcia päty drží nohu pri náraze a poskytuje zvýšenú podporu a stabilitu pri behu.
  • Bezšvový zvršok Primeknit 360 zabezpečí absolútne pohodlie.

adidas zároveň spustil kampaň "Recode Running", ktorá oslavuje spôsob, akým bežci menia šport pri každom jednom behu. Odhaľuje to, ako bežci z celého sveta rozobrali beh na malé kúsky a opäť ho kreatívne definovali ako celok.

Tenisky adidas Ultraboost 19 sú tu. A spolu s balíkom noviniek a štýlovým dizajnom sú pripravené na novú éru behu. Nastal čas obuť si ich a vyraziť v ústrety novým cieľom!

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 21:22