StoryEditor

Barokový kaštieľ s unikátnou historickou atmosférou na Považí

24.04.2019, 00:00
Hľadáte ubytovanie kvôli pracovným povinnostiam alebo je vaším dôvodom relax? Hotel Gino Park Palace, ktorý sa nachádza v barokovom kaštieli zo 17.storočia, je miesto, kde si prídete na svoje.

Čo v hoteli nájdete?

Luxusný hotel  vám okrem ubytovania ponúka salóniky, kaviareň a bar s letnou terasou. Navštíviť  môžete aj wellness, kde zrelaxujete, vyskúšate fínsku či parnú saunu a zážitok ukončíte celotelovou masážou. Športové typy akiste poteší , fitness alebo možnosť požičať si bicykle. Ak chcete stráviť deň s rodinkou alebo vo dvojici, k dispozícii máte aj nádherný park presýtený historickou atmosférou, ktorý je ako stvorený na piknik. To To však ani zďaleka nie je všetko. V hoteli sa nachádza aj reštaurácia, kde môžete okúsiť špeciality špeciality servírované v bielych rukavičkách. Reštaurácia, ktorej dominuje nádherne zdobený strop, je vhodná pre veľké spoločnosti, svadby, oslavy, firemné stretnutia aj romantickú večeru.

Najlepšie ubytovanie v Trenčianskom kraji

V roku 2004 kaštieľ odkúpila firma Eurocom a CO, s.r.o., ktorá ho komplexne zrekonštruovala a v roku 2016 v ňom otvorila Hotel Gino Park Palace. O dva roky neskôr hotel získal ocenenie za top ubytovacie zariadenie v Trenčianskom kraji.

Zájdite do hotela aj vy - vyskúšajte jeden z pobytových balíčkov, ktoré vám hotel ponúka - jedinečný romantický víkendový pobyt, počas ktorého si vychutnáte služby hotela a priateľskú atmosféru so svojou drahou polovičkou, historický pobyt, ktorý zahŕňa lukostreľbu, dobové chuťovky a kostýmy alebo relaxačný pobyt, počas ktorého si oddýchnete ako kráľ.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 08:46