StoryEditor

Nedajte zlodejom šancu: vaše auto bude dokonale chránené len VAM systémom

14.05.2019, 00:00
Krádeže áut sú na Slovensku na dennom poriadku: týždenne ich zmizne zhruba 30. Ak navyše máte auto s bez kľúčovým otváraním či štartovaním, zlodeji to nebudú mať s krádežou vášho auta vôbec ťažké. Prečo?

Čítačka diaľkového ovládania, ktorá dokáže zachytiť frekvenciu vášho kľúča až do 500 metrov od auta, patrí už medzi nevyhnutnú výbavu zlodejov. Čo sa s tým dá robiť? Ak nechcete svojho plechového miláčika vymieňať za nový model, stačí, ak si ho zabezpečíte proti krádeži zabezpečovacím systémom.

Aký spôsob zabezpečenia vozidla pred krádežou je ten najlepší?

Vaše auto s bez kľúčovým, ale aj klasickým štartovaním spoľahlivo ochráni zabezpečovací systém VAM. V čom je iný ako ostatné zabezpečovacie systémy? Na rozdiel od väčšiny autoalarmov či mechanického zabezpečenia, ktoré sú založené buď čisto na mechanickom, alebo elektronickom princípe, je VAM systém založený na princípe elektromechanickom. Kombinácia týchto dvoch princípov ho pre zlodejov robí neprekonateľným – a preto vám jedine s VAM systémom vaše auto neukradnú.

VAM ochráni vaše auto pred každým spôsobom krádeže

Okrem toho, že zabráni použitiu čítačky diaľkových ovládaní či kódov, auto so zabezpečovacím systémom VAM nebude možné ukradnúť ani ostatnými metódami:

  • použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • vymenením spínacej skrinky,
  • vymenením riadiacej jednotky motora,
  • vymenením palubnej dosky,
  • použitím duplikátu kľúča.

Ako je to možné?

VAM systém využíva princípy kombinatoriky: v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Dokonca aj dva totožné modely áut sú zabezpečené rozdielne. Práve jeho unikátny spôsob namontovania v každom vozidle ho robí pre zlodejov neprekonateľným. Potvrdzujú to aj štatistiky: áut so zabezpečovacím systémom VAM sa zlodeji už pokúsili ukradnúť viac ako 500, nepodarilo sa im to však ani v jedinom prípade.

2-ročná záruka: VAM systémom tak nič neriskujete

Okrem toho, že klasická 2-ročná záruka platí na samotný zabezpečovací systém, platí aj na jeho montáž. S VAM systémom teda vsádzate na istotu – interiér aj elektroinštalácia vášho vozidla zostanú v dokonalom stave.

VAM systém ochráni celé vozidlo vrátane kolies či jeho interiéru

Vďaka základnému zabezpečovaciemu systému VAM R1 si môžete byť istí, že vaše auto zlodeji nenaštartujú. Nadštandardný modul VAM ODŤAH zase zabezpečí, že vaše auto navyše nebude možné ani naložiť či odmontovať kolesá a vďaka modulu VAM AKUSTIK ochránite aj batožinovú časť vozidla a jeho interiér.

Zabezpečenie vášho auta po celom Slovensku

Zabezpečiť si svoje vozidlo VAM systémom môžete na pobočke v Bratislave, Nitre, Kalnej nad Hronom a v Lemešanoch na východe Slovenska. Ak to však do týchto lokalít máte ďaleko, technici zo spoločnosti VAM system za vami kamkoľvek v rámci Slovenska radi vycestujú a namontujú vám zabezpečovací systém VAM priamo vo vašej garáži.

Viac o výhodách zabezpečovacieho systému VAM sa dozviete na webe www.autoalarm-vamos.sk, alebo zavolajte na telefónne číslo 0902 846 888.

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 05:48