StoryEditor

Aký zabezpečovací systém vybrať, aby vaše auto bolo pre zlodejov neukradnuteľné?

22.05.2019, 00:00
Už dlhšie premýšľate o zabezpečovacom systéme do vášho auta, ale nie ste si istí, ktorý z nich je naozaj spoľahlivý? Výber určite nepodceňujte – ide predsa o vaše auto.

To, či vám auto zmizne, alebo nie, nenechajte náhode! Na ktorý zabezpečovací systém sa teda môžete jednoznačne spoľahnúť a prečo čisto mechanické ani čisto elektronické zabezpečovacie systémy spoľahlivé nie sú?

Výhradne mechanické či elektronické zabezpečenie nie je dostačujúce

Mechanické zabezpečenie, ako je napríklad zablokovanie rýchlostnej páky či volantu, zlodeja len zdrží, prekoná ho však veľmi ľahko. Elektronické zabezpečenie, ktorým môže byť alarm z výroby, sa dá zase jednoducho obísť pomocou rušičiek, ktoré sú už v štandardnej výbave zlodejov.

Preto je dôležité vsadiť na elektromechanické zabezpečenie auta – a taký je aj zabezpečovací systém VAM.

Môžete si byť istí, že auto zabezpečené VAM systémom vám neukradnú

Ako je to možné? Štatistiky hovoria sami za seba – tento zabezpečovací systém bol namontovaný vo viac ako 6000 vozidlách. Zlodeji sa pokúsili ukradnúť viac ako 500 takto zabezpečených áut, nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade.

Ako vôbec VAM systém funguje?

VAM systém je elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý chráni vaše vozidlo pred každým možným spôsobom krádeže. Ak ho máte vo svojom vozidle namontovaný, vaše auto odolá aj:

  • použitiu rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
  • výmene riadiacej jednotky motora či palubnej dosky,
  • výmene spínacej skrinky,
  • použitiu duplikátu kľúča,
  • použitiu čítačky kódov či diaľkových ovládaní.

Čo však v prípade, ak zlodeji auto rozmontujú doma a prídu na to, ako VAM systém funguje?

Povieme vám to úprimne – ak by táto situácia čisto teoreticky nastala, čo je vysoko nepravdepodobné, vôbec im to nepomôže. Prečo? Montáž zabezpečovacieho systému je totiž pre každé vozidlo individuálna. V každom aute sú tak zabezpečené iné časti a na iných miestach a každé používa svoj vlastný logický kód kombinatoriky. Platí to dokonca aj pre dve inak úplne totožné vozidlá.

100 % záruka na montáž zabezpečovacieho systému VAM

Keďže systém montujú výhradne špičkoví technici, môžete si byť istí, že vaše auto nebude namontovaním VAM systému nijakým spôsobom poškodené. So 100 % zárukou nič neriskujete! Záruka sa vzťahuje na montáž zabezpečovacieho systému – či už na elektroinštaláciu, alebo prípadné poškodenie interiéru. Nemusíte mať tak zbytočné obavy – montáž systému prebehne rýchlo a hladko.

Trápi vás cena? Cena vášho pokojnému spánku je však nevyčísliteľná

Častý faktor, ktorý pri výbere zabezpečovacieho systému auta hrá prím, je jeho cena. Nerozhodujte sa však len podľa nej. Áno, zabezpečovací systém VAM vás vyjde na pár stoviek eur, ale už sa nebudete musieť trápiť myšlienkami, či vaše milované auto nezmizne. Nikdy.

Viac o doteraz neprekonanom VAM systéme sa dozviete na webe: www.autoalarm-vamos.sk.

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 09:44