StoryEditor

Staňte sa expertom na vzťahy

26.01.2022, 23:00
Pandémia. Striaslo vás? Nie, nemáme na mysli TÚ pandémiu, ktorej meno sa radšej už ani nevyslovuje. Pozrieme sa na zúbok tej, ktorá trápi väčšinu partnerských dvojíc dneška.

Keď na internete začnete hľadať, ako zlepšiť partnerský vzťah, väčšina odborných i menej odborných článkov sa zhoduje na tom, že medziľudské spolunažívanie stojí na maličkostiach. Ich súčtom by mal byť pocit spokojnosti a naplnenia vo vzťahu. Také články ani neotvárate? Dajte nám chvíľočku, spravili sme pre vás zhrnutie:

  1. Viac spolu komunikujte – no jasné, veď my spolu komunikujeme od rána do večera. Kto vyzdvihne deti zo školy, čo treba nakúpiť, o čo sa postarať...je toto tá komunikácia? Viete, že asi nie.
  2. Vyhraďte si čas pre seba - myslíte na toaletu a tak? Jasné, to stíham. Popri tej miliarde miniatúrnych veci, ktoré musím spraviť, aby všetko fungovalo. Ups, vravíte si - to asi nebude ono.
  3. Staňte sa expertom v empatii...no a tu sa už nezdržíte, a máte chuť porušiť aj ďalšie z odporúčaní – ne – kri - čať.

hotelova izba hotelova izba ensana Ani neviete, ako veľmi vás chápeme. Medzi nami, ani my tie články s radami, ako si zlepšiť vzťah nečítame.

Chyťte sa za ruky a zlepšite si svoj vzťah vďaka odborníkom na relax.

Keď je vám toto všetko povedomé, máme pre vás rokmi a spokojnými pármi overený recept. Neučte sa podľa návodov žiadnym novým zručnostiam. Nezabúdajte, nemáte na to čas! Najlepším receptom na vzťah, ktorý bude stále hodný vychutnávania a udrží si príjemnú prevádzkovú teplotu je VYPADNÚŤ.

Poď so mnou!

Alebo poďme spolu! Je úplne jedno, z koho úst zaznie spásonosná myšlienka vypadnúť spoločne niekam preč. Hoci len na predĺžený víkend ísť niekam, kde budete mať priestor, čas a chuť v pokoji sa navečerať, vystískať sa, nahlas sa smiať pri fľaši dobrého vína, vyvaľovať sa v posteli bez toho, aby vás z nej niekto ťahal 6:30 ráno...

Staňte sa expertom na vzťahy Staňte sa expertom na vzťahy ensana Máme pre vás tip, ktorý sa neodmieta. Unikátne, svetovo preslávené kúpele sídliace na slovenskom ostrove – a nemáme na mysli Žitný - vás pozývajú užiť si pobyty v troch najobľúbenejších kúpeľných hoteloch v Piešťanoch.

Keď si chcete dopriať créme de la créme, jednoznačnou voľbou je pobyt v hoteli Thermia Palace. Ako sa hovorí 5* je 5* a v prípade prvého takto kategorizovaného kúpeľného hotela na Slovensku má každá z hviezdičiek svoje opodstatnenie. Keď máte radi moderný štýl, eleganciu a fantastické služby, v podaní 4* hotela Esplanade sú ako stvorené pre vás. Keď milujete All Inclusive – bude vás najviac baviť 3* hotel Splendid na piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Staňte sa expertom na vzťahy Staňte sa expertom na vzťahy ensana Znova sa zamilujete. Do kúpeľov, do wellnessu a ktovie, možno aj ešte tuhšie jeden do druhého. Obnovte dobré zvyky a užite si sviatok zamilovaných tak, ako si zaslúžite v sieti hotelov s fantastickými službami a exkluzívnym wellnessom. Vyberajte na www.ensanahotels.com/sk.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 10:45