StoryEditor

V Bratislave vyrastie nová vilová štvrť pre rodiny Ahoj Briežky

13.06.2019, 00:00
V bývalej vinohradníckej oblasti nad Račianskou ulicou pribudne moderná vilová štvrť Ahoj Briežky. Ponúka na predaj slnečné pozemky priamo pod lesom.

 Bývanie v blízkosti bratislavských mestských lesov a len pár minút od centra hlavného mesta bude čoskoro realitou. Spoločnosť Rovena SK ponúka na predaj 22 pozemkov v oblasti Ahoj Briežky s rozmanitou rozlohou od piatich až po jedenásť árov. V blízkosti Račianskej ulice tak vyrastie nová vilová štvrť, ktorá spĺňa požiadavky aj náročnejších klientov.

Pozemky pod lesom

Ahoj Briežky sú v súčasnosti jediným projektom v Bratislave, ktorý ponúka na predaj slnečné pozemky priamo pod lesom a dáva novým majiteľom voľnú ruku pri plánovaní nového bývania. Prípojky inžinierskych sietí sa nachádzajú priamo na každom pozemku, pričom pozemky sú prístupné novovybudovanou súkromnou komunikáciou,“ hovorí konateľ spoločnosti Rovena SK Michal Bojsza.

Projekt sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do centra Bratislavy po Sliačskej ulici, ktorá sa kolmo pripája na Račiansku ulicu. Z druhej strany súkromného areálu sa zase nachádza nedotknutá príroda bratislavského lesoparku. Budúcu bratislavskú štvrť si obľúbia najmä rodiny, ktoré plánujú bývanie v blízkosti centra, ale zároveň budú chcieť žiť v blízkosti prírody.

Pripravené na výstavbu

Bývalá vinohradnícka oblasť na svahoch Malých Karpát nesie pomenovanie Ahoj podľa vtedajšieho skautského pozdravu, ktorým sa tu počas prvej republiky zdravili skauti tráviaci čas v nedotknutej prírode. Lokalita tak svojim budúcim obyvateľom ponúka aj možnosti športového vyžitia. Využiť môžu miestne cyklotrasy na svahoch Malých Karpát, prípadne sa napojiť na turistické chodníky.

„Vďaka svojej lokalite a výhľadu na celé mesto sú Ahoj Briežky najžiadanejším miestom na bývanie. V ich blízkosti nájdete škôlky, školy, obchody a potrebnú občiansku vybavenosť. Ceny pozemkov sú rôzne. Pohybujú sa už od  289-tisíc Eur a závisia od veľkosti. Veľkou výhodou je, že sú hneď pripravené na výstavbu. Okrem toho bude pokojný areál pod lesom ponúkať aj komunitné centrum,“ dodáva na záver Michal Bojsza.

Viac informácií nájdete na www.ahojbriezky.sk

Výhody projektu Ahoj Briežky:

  • bezpečná a pokojná lokalita v širšom centre hlavného mesta
  • komunitné centrum priamo v areáli
  • do 10 minút od centra
  • pripravené inžinierske siete

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 07:11