StoryEditor

Kvalitná klimatizácia – základ spokojného leta

24.06.2019, 00:00
Horúčavy sú už tu. Najvyšší čas na kúpu klimatizácie.

Klimatické zmeny majú za následok, že letné horúčavy sú každý rok intenzívnejšie a s nimi rastie aj potreba účinne chladiť domácnosť. Odborníci sa zhodujú, že kúpu klimatizácie je najlepšie riešiť ešte pred letom. Ale aj keď je aktuálna sezóna už v plnom prúde, nič nie je stratené. Zachovajte si chladnú hlavu a vyberte si klimatizáciu, ktorá vám bude slúžiť dlhé roky, a to nielen v lete.

Kvalitné riešenie od odborníkov

Podstatné je zveriť sa hneď od začiatku do rúk profesionálom. Nespoliehajte sa na odporúčanie suseda, ktorému klimatizáciu namontovali „rýchlo a lacno“. Ide nielen o vaše peniaze, ale hlavne o zdravie a komfort. Kľúčovým krokom je úvodná bezplatná obhliadka odborným technikom. Na základe vašich požiadaviek a priestoru vám vypočíta potrebný výkon, ako aj počet a optimálne umiestnenie jednotiek. Zabezpečíte si tak dokonalý klimatický komfort a znížite prevádzkové náklady. Konkrétny dizajn si vyberiete v showroome, kde je k dispozícii veľký počet modelov.

Japonská kvalita do poslednej skrutky

Ak hľadáte skutočnú kvalitu, zamerajte sa na značku Daikin. Tento japonský výrobca sa špecializuje na chladenie a kúrenie a je považovaný za priekopníka v tejto oblasti.

Ak patríte medzi technických nadšencov, ktorí majú radi nad klímou úplnú kontrolu, odporúčame vám klimatizáciu URURU SARARA. Toto jedinečné multifunkčné zariadenie podporuje 5 spôsobov úpravy vzduchu – zvlhčovanie, odvlhčovanie, vetranie, čistenie vzduchu a, samozrejme, chladenie.

Výnimočným a štýlovým kúskom v najvyššej triede klimatizácií je zariadenie DAIKIN STYLISH, ktoré za dizajn získalo niekoľko prestížnych ocenení vrátane Good Design Award 2017. Vybrať si môžete z troch farebných variantov: bieleho, strieborného alebo drevodekor.

K veľmi vyhľadávaným modelom patrí aj DAIKIN EMURA, ktorá predstavuje dokonalé spojenie prepracovaného dizajnu a inteligentných technológií.

Tiché a výkonné modely nabité užitočnými funkciami

Keď budete vyberať konkrétny model, zaujímajte sa o tichosť prevádzky, ako aj o funkcie, ktorými je zariadenie vybavené. Najnovšie modely Daikin disponujú praktickým senzorom pohybu, ktorý smeruje prúdenie vzduchu tak, aby nefúkal na osoby nachádzajúce sa v miestnosti.

Veľmi praktickou funkciou je aj online ovládanie klimatizácie, ktoré vám umožňuje regulovať klímu domova priamo z mobilu a prísť do príjemne vychladeného bytu.

Nielen mamičky sa potešia protialergickým filtrom, ktoré zachytávajú a odstraňujú prachové častice, alergény, pachy, vírusy a baktérie a udržujú tak v domácnosti čistý a zdravý vzduch.

Výnimočná 5-ročná záruka

Aby zariadenie fungovalo správne a malo pozitívny vplyv na vaše zdravie, netreba zabúdať na pravidelný servis. Ideálne je servisovať klimatizáciu po ukončení sezóny, aby sa vyčistila od vzniknutých plesní a bola kedykoľvek pripravená na novú horúcu sezónu, prípadne na následné obdobie temperovania, keď je klimatizácia ideálnou možnosťou kúrenia. Ak si vyberiete niektorý z modelov Daikin, registráciou do zákazníckeho programu Stand By Me si záruku na klimatizáciu predĺžite z 3 až na 5 rokov, a to úplne zdarma.

Životné prostredie na prvom mieste

Spoločnosť Daikin je známa svojím zodpovedným prístupom k životnému prostrediu. Ako prvá prešla na ekologickejšie chladivo R32 a toto patentované riešenie bezplatne poskytla konkurencii. Ochrana životného prostredia sa však netýka len ekologického chladiva. Dôležitým faktorom pri ochrane prírody je aj recyklácia starých zariadení. Tie sú cenným zdrojom surovín a vďaka recyklácii nie je potrebné ničiť prírodu. Daikin v súčasnosti ponúka každému, kto si vymení starú klimatizáciu za novú, bonus až 270 eur, pričom vašu starú klimatizáciu ekologicky zlikviduje.

Prvotriedne tepelné čerpadlá

Daikin poskytuje špičkové riešenia nielen v chladení, ale aj vo vykurovaní. Okrem klimatizácií ponúka aj prvotriedne tepelné čerpadlá, ktoré zabezpečia vykurovanie domácnosti, ohrev teplej vody a dokonca aj chladenie.

Daikin Altherma 3 je novou generáciou obľúbených tepelných čerpadiel, ktoré využívajú značkovú technológiu Bluevolution s ekologickým chladivom R32, ktoré má až o 2/3 menší vplyv na globálne otepľovanie. Vďaka najnovším technológiám dosahuje v našom klimatickom pásme až účinnosť triedy A+++ a tým aj nižšie prevádzkové náklady.

Teraz navyše môžete získať tepelné čerpadlo so štátnou dotáciou až do 3 400 eur, prípadne s Daikin zľavou až 20 % pre bratislavský región.

Klimatizácie a tepelné čerpadlá Daikin predstavujú tie najmodernejšie riešenia na trhu. Ponúkajú obrovské množstvo výhod, od ekonomických až po zdravotné, vďaka ktorým sú pre vašu domácnosť skvelou voľbou.

www.daikin.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 04:18