StoryEditor

Aké výhody vám prinesie coworking

20.06.2019, 00:00
Moderné trendy prinášajú do podnikania mnohé výhody. Pomáhajú podnikateľom lepšie využiť ich potenciál, ako aj ušetriť finančné prostriedky. Ak ste ale ešte o coworkingu nepočuli, prezradíme vám, čo sa pod týmto názvom skrýva.

Coworking

Coworking je moderný spôsob práce. Podporuje spoluprácu a kreatívne myslenie. Pozitívne pôsobí aj na pracovný výkon. Funguje na princípe zdieľaného priestoru, v ktorom ľudia vykonávajú na sebe nezávislé aktivity. Tento štýl práce je vhodný pre odborníkov, akými sú právnici, tlmočníci, freelanceri, účtovníci, IT špecialisti a podobne.

Všetko profesie, ktoré môžete inak vykonávať v drahých kancelárskych priestoroch alebo pracovať z pohodlia domu, no ani jedno spomínané riešenie nie je tak ideálne, ako stále viac populárnejší a moderný Coworking.

Prínosy coworkingu

Nemalým prínosom využitia zdieľanej kancelárie je úspora financií. Svoj pracovný priestor si môžete prenajať len na toľko dní, koľko potrebujete. Nevzniknú vám tak zbytočné výdavky na chod kancelárie v čase, keď ju nebudete potrebovať. Coworking Bratislava umožňuje prenájom už od jedného dňa.

Významným prínosom je aj zvýšenie pracovného nasadenia. Pracovná atmosféra v zdieľanom priestore povzbudzuje k lepšiemu výkonu, no coworking je tiež výhodný pri práci na projektoch, ktoré vyžadujú spoluprácu viacerých odborníkov. Tvorivá atmosféra coworkingu totiž podporuje kolektívne riešenie problémov a vzájomnú spoluprácu.

Coworking v Bratislave ponúka okrem samotného priestoru a vybavenia kancelárskym nábytkom aj možnosti na oddych a šport. V odpočinkovej zóne si môžete pripraviť občerstvenie a nápoje. V peknom počasí si posedíte na priestrannej terase a pokojný relax pre načerpanie nového elánu do práce si užijete v chill out zóne.

Prenájom zasadačky

V zdieľanom pracovnom priestore sa myslí aj na menšie workshopy, rokovania či stretnutia s klientami. Na tento účel je tu výhodný prenájom zasadačky. Tú si môžete prenajať už od jednej hodiny.

Prenájom zahŕňa aj potrebné vybavenie. Budete tak mať dispozícii plátno a dataprojektor, flipchart a samozrejme wifi. K prenájmu je možné doobjednať aj catering. Okrem menšej miestnosti, tu nájdete aj miestnosti na väčšie stretnutia a meetingy, ktoré si  je v rámci tejto ponuky možné taktiež samostatne prenajať. Dokonalé, flexibilné a cenovo výhodné riešenie pre pohodlnejšiu prácu v príjemnom prostredí.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 15:37