StoryEditor

Do banky s pieskom na nohách? So správnou bankou to ide jednoducho

09.07.2019, 00:00
V minulosti boli banky dôležitým miestom, ktoré musel navštevovať každý klient, ak chcel peniaze vkladať na účet, vybrať z neho, požiadať o financie, previesť niečo z účtu na účet.

Časy sa menia a z okázalých priestorov bánk sa postupom času stali nenápadnejšie pobočky v priestoroch nákupných centier, až došlo v bankovníctve k digitálnej revolúcii.

Pre mladšiu a strednú generáciu je pri výbere banky veľmi podstatné to, aké služby dokáže ponúknuť cez mobilnú aplikáciu. V preklade to znamená to, čo všetko môže klient vybaviť raz-dva bez toho, aby musel navštíviť kamennú pobočku. Jednoduchosť, intuitívnosť a množstvo funkcií v aplikácii sa stalo mimoriadne dôležitým kritériom aj pri lojálnosti zákazníkov.

Funkcie od výmyslu sveta

VÚB banka myslí na tento trend a jej klienti majú v rámci aplikácie maximálne pohodlie a dokážu tak vyriešiť množstvo vecí. Bez ohľadu na to, či sú doma na Slovensku, alebo na dovolenke v zahraničí. Aj z pláže v Taliansku tak viete instantne poslať peniaze za faktúru od operátora, ktorú ste nechtiac nestihli zaplatiť. Alebo si môžete z lehátka v aplikácii rovno vytvoriť platobný príkaz, aby ste na to už nikdy nezabudli a neznervózňovali sa. A to všetko bez toho, aby ste si vôbec museli oprášiť piesok z nôh.

Uvideli ste niečo pekné vo výklade na promenáde na pobreží? Stačí nazrieť do aplikácie a ešte pred prihlásením si len narýchlo pozrieť, koľko eur máte na účte v rámci funkcie Rýchly zostatok. Máte tam dosť? Výborne, perlový náhrdelník je váš. Alebo sa rozhodnete, že si malú márnivosť nakoniec odpustíte? Gratulujeme a v tom prípade určite nezabudnite o tejto „fiktívnej“ finančnej úspore spraviť záznam v aplikácii do Denného sporenia. To má formu „virtuálneho“ sporenia, kedy ušetrené financie ešte v skutočnosti nedorazili na váš sporiaci účet, no čakajú na svoju príležitosť a na pár klikov ich tam pohodlne presuniete. 

Nastavenia karty

Ste ďaleko od domova a potrebujete zaplatiť vyššiu sumu? Nemusíte ísť do banky zmeniť si limit platby kartou. Stačí si v aplikácii VÚB Mobile banking priamo v prehľade kariet zmeniť hranicu, rovnako aj internetový limit. Stane sa vám najhoršie a ukradnú vám na dovolenke peňaženku spolu s kartami? Cez aplikáciu si môžete platobné karty zablokovať, aby nedošlo k prípadnému zneužitiu. Navyše, kartu si môžete zablokovať len dočasne. Keď ju teda opäť nájdete v dovolenkovej taške, opätovne si ju môžete odblokovať. 

Mať bankovú aplikáciu s množstvom funkcií sa oplatí. Nezabúdajte na to. Pestrosť služieb cez mobilné bankovníctvo oceníte najmä vtedy, keď to najmenej čakáte. Buďte teda pripravení.

(natívna informácia)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 00:40