StoryEditor

Hľadáte kancelárie pre svoju firmu? Veľkosť nie je rozhodujúca

11.07.2019, 00:00
Výber vhodných administratívnych priestorov býva zväčša pre menšie a stredné firmy alfou a omegou, čo sa rozpočtu týka. Nepotrebujú zbytočné metre štvorcové či príliš malú plochu len preto, že je cenovo výhodnejšia. Navyše, ak vyhovuje adresa, nie je možné variovať dispozičné riešenie kancelárií a naopak. Petržalské TECHNOPOL CENTRUM ponúka možnosti, pri ktorých nie je potrebné robiť kompromisy.

Priestor šitý na mieru

Nespornou výhodou administratívnych priestorov v TECHNOPOL CENTRUM je ich variabilita/flexibilita. Veľkosť firmy je jednoducho veličina, ktorá sa mení. Konštantou je dobrá dostupnosť, moderné dispozície, zodpovedajúce technické vybavenie, stravovanie a komfortné parkovanie zamestnancov i návštevníkov firiem. „Menšie spoločnosti sa často obávajú toho, že nenájdu vyhovujúce kancelárie, čo sa výmery týka. Predpokladajú, že ak sa im to aj podarí, nebudú mať také technické vybavenie ako väčšie priestory. U nás nie sú ich obavy na mieste. Rovnaký komfort majú zamestnanci v kancelárii s výmerou 100 m²  ako na ploche 17m² Vždy sa snažíme vyhovieť nielen potrebám, ale aj požiadavkám jednotlivých firiem,“ vysvetľuje Tatiana Šujanská, obchodná manažérka Technopol Centra.

Vysoký štandard

Pre nájomníkov administratívy sú pripravené flexibilné nájomné zmluvy, variabilita cien a priestorov už od 17  a ich nadštandardné úpravy. K obľúbeným patria aj kancelárie s výmerou 37 m²  či 54 m². V rámci štandardu služieb, ktoré pri úprave priestorov klientom ponúkajú, patrí odstránenie alebo dobudovanie priečok medzi kanceláriami, kazetové podhľady, takisto výmena kobercov zo štandardného vzorkovníka, samozrejme vymaľovanie priestorov, EPS  a úprava existujúcej štruktúrovanej kabeláže. Navyše, v každej kancelárii je klimatizácia. Komu nevyhovuje, priestor poskytuje aj možnosť vetrania cez otváravé okná.

 „Klienti pri prenájme priestorov riešia nielen ich konkrétne náležitosti, ale zaujímajú sa aj o celkové fungovanie objektu ako takého. Tvoria ho dva 19 podlažné bloky A a B, pričom každý z nich má vlastnú údržbu, čo je zárukou operatívneho riešenia požiadaviek klientov. Budovy s energetickým certifikátom B majú samostatný vstup, osobné a nákladné výťahy, skladové priestory a kamerový systém. Firmy môžem ubezpečiť, že nebudú mať problémy napríklad pri sťahovaní, skladovaní a bezpečnosťou ako takou. K dispozícii dennú recepciu so zabezpečeným vstupom ako pre zamestnancov, tak aj pre návštevy, certifikovaný kľúčový systém a nonstop strážnu službu,“ dodáva T. Šujanská.

Dobré miesto pre biznis

TECHNOPOL CENTRUM sa nachádza v srdci bratislavskej Petržalky, v blízkosti hraničných priechodov Rajka, Kitssee, Berg a Jarovce. Napojenie na diaľničné obchvaty zabezpečuje komfortný prístup z Česka, Maďarska i Rakúska, ako aj z Letiska M.R. Štefánika. Priame spojenie s Viedňou zaisťuje železničná stanica v Petržalke.  Na dosah je centrum mesta, ako aj kľúčové tranzitné tepny.

Výhody TECHNOPOL CETRUM-u v kocke

  • výborná dostupnosť z centra mesta i zo zahraničia
  • pokojné miesto s parkom v rámci obytnej zóny
  • bezproblémové parkovanie
  • denná recepcia, non-stop strážna služba
  • zabezpečený vstup
  • klimatizované administratívne i kongresové priestory
  • kancelárie rôznej veľkosti
  • flexibilné nájomné zmluvy
  • variabilita dispozícií priestorov
  • komplexné eventové služby – priestor, technika, catering
  • poštové služby
  • možnosť usporiadať niekoľko akcií naraz
  • kvalitné stravovanie pre zamestnancov
  • špičková reštaurácia Liviano
  • doplnkové služby pre firmy i verejnosť

www.technopolcentrum.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 14:01