StoryEditor

Ako získať od zákazníka najvyššie hodnotenie

19.07.2019, 00:00
Henry Ford, americký priemyselník raz povedal, že: „Kvalita znamená robiť to dobre aj vtedy, keď sa nikto nepozerá.“ Kvalita je dnes najcennejším zdrojom, ktorým disponujeme ako fyzické, tak aj právnické osoby. Podniky, ktoré sa svojou ponukou a službami snažia zaujať a osloviť potenciálneho klienta alebo zákazníka.

Kvalita je to najcennejšie, čo sa v dnešnej dobe vysoko cení, no aj napriek veľkej konkurencii jej máme v niektorých oblastiach stále málo. My však vieme, ako to môžete zmeniť! Potrebujete si zabezpečiť niekoľko dôležitých vecí.

Vzdelanie

Úspech každej organizácie závisí od profesionality pracovníkov. Od toho, aké vzdelanie majú a akými praktickými schopnosťami sa na základe svojich životných skúseností vybavili. Vzdelanie v čase a priebehu rokov je veľmi potrebné, pretože človek s pribúdajúcim vekom starne, no doba funkcie, služby a priemysel či iné odvetvia sa neustále menia a napredujú.

Prispôsobiť sa trendom musia nielen krásne kožené kabelky, ale aj každá jedna spoločnosť, ktorá chce v tejto súvislosti svojim zákazníkom ponúknuť len to najlepšie. Ako? Vzdelaním a skúsenosťami, ktoré z neho pramenia.

A nakoľko je medzinárodná spolupráca dnes už bežnou vecou takmer v každej jednej firme, znalosť cudzieho jazyka by mala byť pre nového uchádzača o zamestnanie už samozrejmosťou! Prax ale ukazuje niečo úplne iné, následkom čoho sa potom naše sny o úspechu rýchlo rozplynú. Zmeniť to ale môžete vďaka výhodnému jazykovému pobytu na Malte.

Certifikát kvality ISO 9001

Ak ste vyriešili otázku vzdelania, ktoré predstavuje hodnotu ľudského kapitálu vo firme, môžete prejsť na praktickú stránku problému. Tou bude výkon a hodnota odzrkadlená v podobe výrobkov alebo služieb hodných určitej kvality.

Ak je v centre pozornosti vašej firmy spokojnosť zákazníka, mali by tieto predmetné veci a služby niesť známku kvality. Tou je certifikát ISO 9001.

K dispozícii pre spoločnosti alebo živnostníkov podnikajúcich v oblasti stavebníctva, strojárskeho priemyslu a obchodnej činnosti súvisiacej s poradenskými, finančnými a sociálnymi službami. Tento certifikát bude zákazníkom jasne hovoriť o tom, že všetko čo poskytujete, je tej najvyššej kvality, ktorú vaša firma určite potrebuje.

Reprezentatívne sídlo v dobrej lokalite

Vonkajší vzhľad a určitá reprezentatívnosť nie je dôležitá len pre človeka ako takého. Potrebuje ju aj každá jedna firma, ktorá vždy prichádza do kontaktu so zákazníkom alebo obchodným partnerom. Okrem vyššie spomenutého vám v tomto smere pomôže aj dobré sídlo spoločnosti, s ktorým sa zapíšete do obchodného registra, získate povinné označenie a lokalitu, ktorá má niekoľko výhod.

Využívať virtuálnu kanceláriu v Bratislave má svoj význam. Aj keď ide o lacný a výhodný prenájom, získavate ďalšiu značku kvality. Dobrú polohu, reprezentatívne priestory a tie najlepšie služby na jednom mieste.

Ideálne miesto na kongres v Žiline

Ak sa postupne vypracujete na vyššiu úroveň a budete chcieť rozšíriť spoluprácu a získať viac klientov, mali by ste z času na čas usporiadať kongres v Žiline. Ideálna poloha pre klientov z celého Slovenska, moderný hotel a priestory, v ktorých vyriešite všetky požiadavky. K dispozícii je samozrejme aj reštaurácia, lacné ubytovanie pre vzdialenejších hostí a dostatočný priestor na odpočinok a relax vo Fínskej saune.

Zlepšiť kvalitu vami poskytovaných výrobkov alebo služieb bude pri využití týchto vecí naozaj jednoduché a určite dosiahnete úspech, ale nezabudnite pritom myslieť na "zadné kolieska". Nech vám úspech nikdy nezastrie zrak a nech vás prípadné zlyhanie naučí, ako znova začínať.(Pam Brown)

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 09:18