StoryEditor

Ako sa dá počas leta radikálne vylepšiť svoj vzhľad?

09.08.2019, 00:00
Všetci sa do leta snažíme dostať do formy, aby sme počas plavkovej sezóny mohli ohúriť dokonalým telom naše okolie. Často sa však stáva, že nám tento zámer celkom nevyjde a potom sa uspokojíme s tým ako to je.

„Každý musí veslovať takým veslom, aké má.“

 (Anglické príslovie)

Ale napadlo vás už niekedy zmeniť svoj vzhľad priamo počas leta, kedy už toho času na ladenie posledných kriviek moc nie je? Keď ste to jednoducho stále odkladali, pretože nebolo kedy? Je to možné a dokonca veľmi pravdepodobné, že to dokážete. Aj vy môžete skúsiť kolegov v práci alebo spolužiakov prekvapiť novým lookom, ktorý ich doslova očarí. Prinášame vám zopár tipov ako na to.

  1. Dostaňte sa do formy

Ak ste neboli práve vo forme počas posledného roka, skúste s tým začať práve počas voľna. Lepšia kondícia vám zaručí, že keď budete najbližšie v práci robiť čokoľvek, napríklad meniť v kopírke nové tonery Samsung, budete rozhodne vyzerať a hlavne sa cítiť lepšie.

Jedzte teda zdravšie, pite veľa vody a viac cvičte. Jesť zeleninové šaláty alebo cestoviny v období keď je vonku horúco, nie je vôbec ťažké. Nikto sa predsa v teple nenapcháva ťažkými a nezdravými jedlami.

Pravidelné dopĺňanie tekutín tak nejak patrí k letu, avšak nezabudnite, že v lete viac tekutín vypotíte, a preto sa zamerajte na prijímanie väčšieho množstva vody počas celého dňa, nielen pri pobyte na slnku. Vďaka dostatočnej hydratácii zvnútra bude aj vaša pokožka priam žiariť.

Začnite s pravidelným cvičením. Najjednoduchším spôsobom ako počas dovolenky začať je  plávanie alebo beh. Ak nie ste práve priaznivcami tohto typu športov, pokojne skúste aerobik alebo jogu. Všetko čo potrebujete je voľný kus pevnej podlahy a dobrá podložka, prípadne videonávod ako na to.

  1. Zmeňte účes

Nemusíte nutne meniť iba strih, ale môžete si vybrať medzi absolútnym skrátením alebo predĺžením vlasov. Krátke vlasy sú v lete ako spasenie. Ráno vstanete, vlasy učešete alebo len tak prehrabnete rukami a máte hotovo.

Hoci sa môže zdať že predĺženie vlasov môže byť v lete iba na oštaru, opak je pravdou. Dlhšie vlasy sa upravujú rovnako jednoducho ako krátke. Stačí ich zapliesť do vrkoča alebo vypnúť do drdola a máte po starostiach. No a v práci, sa potom môžete pýšiť hustou hrivou, ktorá rozhodne zaujme, teda pokiaľ práve nevymieňate nové prevodovky, tam by vám mohla viac prekážať.

  1. Opálenie a dokonalý úsmev

Opálenie je podmienkou dobre využitého leta. Nemusíte sa nutne vypekať na slnku, stačí že sa pohybujete vonku a ono si vás to slniečko vždy nejako nájde. Ak sa vám podarí získať krásne hnedé opálenie, k dokonalej tvári vám už stačí len žiarivý úsmev. Ten vám okrem pravidelnej hygieny vylepšia bieliace pásiky, vďaka ktorým váš úsmev nikto neprehliadne.

  1. Vylepšite svoj šatník

Ak chcete svetu ukázať zmenu, skúste trocha zmeniť svoj šatník. Vyraďte kúsky, ktoré už nebudete nosiť. Môžete ich napríklad niekomu darovať. Zadovážte si kúsky, ktoré vám sadnú, ale aj podtrhnú vašu osobitosť.

Ku správnemu outfitu si nezabudnite zadovážiť rôzne doplnky, môžu to byť kamienkové náušnice, zaujímavé kožené náramky, nápadité náhrdelníky, prípadne zaujímavé sponky a spony do vlasov alebo unikátne hodinky.

Tak čo vy na to? Zvládnete túto letnú výzvu vo forme dokonalej premeny, ktorú si každý všimne? Pamätajte si.

„Ozajstné záhady sveta nie sú neviditeľné, ale viditeľné.“

(Oscar Wilde)

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 02:39