StoryEditor

Nový spôsob vybavovania trvalého pobytu v Bratislave

26.08.2019, 00:00
Domov je miesto, kde sa liečia akékoľvek duchovné rany. Harmónia, ktorá spája celú rodinu. Domov je základom, na ktorom sú postavené VŠETKY NAŠE ŽIVOTY. Je to priestor, v ktorom sa cítime bezpečne, máme svoje pohodlie a priestor na relax.

Každý z nás ale to šťastie nemá. Nemá možnosť vlastniť nehnuteľnosť, v ktorej si môže splniť všetky svoje sny. Samozrejme, existuje prenájom, no úprimne povedané, v prenajatom byte nikdy  nebudete ako doma. No ak nemáte tú možnosť a priestor „zakoreniť sa“, všetko vaše úsilie bude týmto neľútostným faktom ovplyvnené.

Domov však nie je iba strecha nad hlavou. Domov je niečo, čo nám poskytuje pocit slobody a šťastia, ktoré môžeme zdieľať spolu s najbližšími.

„Domov nie je miesto, kde bývaš, ale miesto, kde ti rozumejú.“

(Christian Morgenstern)

My vám k tomuto miestu môžeme pomôcť zohnať povolenie. POVOLENIE na pobyt v meste, o ktorom ste si možno ešte donedávna mysleli, že je vám vzdialené. Vzdialené nielen vám, ale celej vašej rodine. Členom, ktorí potrebujú využívať výhody právoplatného občana mesta, ktoré vám ponúka nové pracovné príležitosti alebo dobrú príležitosť na vzdelanie.

Vyriešte to natrvalo

Získať dnes povolenie na trvalý pobyt nie je však jednoduché. Potrebujete k tomu SPLNIŤ MNOŽSTVO PODMIENOK, kde jednou z tých základných je preukázať sa listom vlastníctva k danej nehnuteľnosti. Kto si už ale dnes môže dovoliť len tak zo dňa na deň kúpiť byt alebo dom? Len vyvolená hŕstka šťastlivcov.

Nemusíte mať kvôli tomu hlavu v smútku, pretože je tu PONUKA, ktorá sa NEODMIETA. Ponuka možnosti vybaviť si trvalý pobyt v Bratislave, bez toho, aby ste museli niečo vlastniť, získať súhlas od majiteľa nehnuteľnosti alebo iného subjektu či organizácie.

Ak sa vám naskytla príležitosť novej a lepšej práce v Bratislave, máte ubytovanie, ale nemôžete získať lacné parkovanie, zdravotnú starostlivosť meste alebo vám to celé komplikuje iná závažná udalosť. Môžete požiadať o svoj POBOX. Na adrese, ktorú si môžete, po splnení podmienok, nechať zapísať aj do občianskeho preukazu.

O vašu poštu je postarané

Jedným z prvých krokov, ktoré budete musieť po zmene trvalého pobytu urobiť, je nahlásiť tento fakt všetkým dôležitým inštitúciám, ktorými považujete byť za dôležité na tejto adrese zastihnuteľní. To znamená, v práci, banke, sociálnej a zdravotnej poisťovni a inde.

Pošta, ktorú potom dostanete, bude prehľadne spravovaná v modernom online evidenčnom systéme.  Podľa toho, ako si služby nakonfigurujete a so spoločnosťou nastavíte, máte v daný okamih o všetkom prehľad. 

Smerodajnou informáciou môže byť obyčajná hmotnosť zásielky, odosielateľ, prípadná fotografia alebo jej scan. So službou trvalého pobytu evidenčného charakteru vyriešite hneď niekoľko vecí naraz. Máte potvrdenie, nový trvalý pobyt a oprávnenie na výhody a možnosti právoplatného občana mesta Bratislava.

Pokojne sa potom môžete sústrediť na prácu, venovať rodine alebo deťom a z času na čas zájsť do múzea, v ktorom vám zľavu z ceny poskytnú tiež. Vyhovejú, pretože ste si vybrali to najlepšie a najjednoduchšie riešenie.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 17:57