StoryEditor

Ako spoľahlivo zabezpečiť pred zlodejmi svoje auto? S VAM systémom zlodejom nedarujete ani skrutku

24.09.2019, 00:00
Zle spávate, pretože stále myslíte na to, že by vám niekto mohol ukradnúť vaše starostlivo vybrané vozidlo? Stať sa vám to môže jednoducho, organizované skupiny zlodejov číhajú na každom kroku. V priemere sa na Slovensku ukradnú asi 4 autá denne, čo nie je vôbec málo.

Ktoré zabezpečenie dostupné na trhu si však vybrať? Zabudnite na klasický autoalarm vsaďte na neprekonaný VAM systém, na ktorý sa môžete spoľahnúť. Navyše ponúka aj rozširujúce moduly, aby ste pred zlodejmi ochránili aj kolesá alebo interiér vášho vozidla.

Prečo tvrdíme, že je VAM systém 100 % spoľahlivý?

VAM systém je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti. Každé auto je zabezpečené individuálne – vždy sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. To ho robí pre zlodejov neprekonateľným, nech použijú akýkoľvek spôsob krádeže.

Čo hovoria štatistiky?

VAM systém bol už nainštalovaný do viac ako 6000 áut a 500 z nich sa zlodeji pokúsili ukradnúť. Nepodarilo sa im to však ani raz – VAM systém totiž za štandardných podmienok, keď zlodeji nemajú k dispozícii na krádež niekoľko hodín, nie je možné ukradnúť.

Chcete pred krádežou ochrániť celé vaše auto?

Nedarujte zlodejom ani skrutku! Rozširujúce moduly VAM ODŤAH alebo VAM AKUSTIK zabezpečia pred krádežou celé vaše vozidlo.

VAM ODŤAH chráni vaše auto pred:

  • naložením, ťahaním, tlačením, zdvíhaním či nakláňaním vozidla,
  • krádežou kolies,
  • vniknutím do motorovej časti.

VAM AKUSTIK chráni vaše auto pred:

  • naložením, ťahaním, tlačením, zdvíhaním či nakláňaním vozidla,
  • krádežou kolies,
  • vniknutím do motorovej časti,
  • vniknutím do interiéru vozidla a batožinového priestoru.

Pri neoprávnenej manipulácii s vaším vozidlom sa spustí nepretržitý zvuk dvojklaksónu a začnú blikať výstražné svetlá. Na zlodejov to má úplne iný efekt ako spustený alarm, ktorý je počuť bežne a okoloidúci už na tento zvuk nezvyknú reagovať.

Montáž na jednej z 5 pobočiek na Slovensku

Montáž zabezpečovacieho systému je jednoduchá a trvá približne 4 hodiny. Ak by ste to však mali na pobočky VAM ďaleko, zariadenie vám technici radi namontujú aj vo vašej garáži.

Viac o tom, prečo je VAM systém neprekonaný, si môžete prečítať na webe autoalarm-vamos.sk.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 22:09