StoryEditor

Zimná romantika je na dosah: V Hornom Rakúsku zažijete presne to, po čom túžite

12.11.2019, 23:00
Zima a romantika k sebe patria. Ak k tomu navyše pridáte lyže alebo bežky, máte postarané o skvelý výlet vo dvojici. Vyberte sa do oblasti Horného Rakúska a môžete si nielen výdatne zajazdiť, ale si aj užiť wellness, chutné večere a samozrejme, prechádzky v úžasnom prostredí.

Rozmanitosť Horného Rakúska

Horné Rakúsko je dokonale vybavené na zimnú dovolenku, ktorú chcete stráviť podľa svojich predstáv. Ponúka vysokokvalitné zjazdovky rôznych úrovní, k tomu dostatok miest na tamojšie gurmánske hody, romantické ubytovania a samozrejme, očarujúcu prírodu. Vybrať sa môžete na sever do regiónu Mühlviertel spoznávať šumavské hory, prípadne do alpskej oblasti Salzkammergut, ktorá je plná jazier alebo do športovo ladeného regiónu Pyhrn-Priel. Rozmanitosť hornorakúskej prírody má v každom mieste svoje čaro a voliť si môžete zo siedmich lyžiarskych stredísk zaručujúcich komfort a kvalitu v každom ohľade.

Oberoesterreich Tourismus GmbH

Zasnežená romantika v dvojici

Romantika má v zasneženom prostredí trochu inú príchuť, preto sa ju nebojte kombinovať s lyžovaním, bežkami či výstupmi so snežnicami na nohách. Prostredie Horného Rakúska je na tieto aktivity ideálne vybavené, zároveň sa však orientuje na kvalitný wellness i gurmánstvo. Tamojšie špeciality ako cisársky trhanec či plnené knedličky sú len začiatkom toho, čo sa vám môže dostať na tanier a čo môžete v dvojici ochutnávať. Či sa po dobrom jedle uvelebíte v romantickej chatke alebo sa vyberiete na spoločný večerný program, to je už na vás... Ujsť by vám však nemal nočný pohľad na zasnežené vrcholy hôr, ktoré sa okolo Horného Rakúska majestátne pýšia.

Oberoesterreich Tourismus GmbH

Ideálny darček na zimu

Vianoce nie sú ďaleko a zimná dovolenka môže byť pre vašu polovičku ideálnym prekvapením. Horné Rakúsko je dostupným miestom, ktoré je len 200 kilometrov od Bratislavy a ponúka komfort každého druhu. Či hľadáte súkromnejšie ubytovanie v chatke alebo hotel s komplet službami, vždy k tomu dostanete nádhernú prírodu navôkol a viacero možností na zimné vyžitie sa. Medzi najpopulárnejšie patria obľúbené zimné športy, ale tiež prechádzky okolo jazera v regióne Salzkammergut, návšteva pivovaru v Böhmerwald oblasti či národný park v regióne Pyhrn-Priel. Každý „kút“ Horného Rakúska je bohatý na zážitky, takže netreba váhať – na romantickú zimnú dovolenku je toto miesto ako stvorené.

Oberoesterreich Tourismus GmbH

Viac informácií o dovolenke v Hornom Rakúsku nájdete na www.hornerakusko.sk.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 01:38