StoryEditor

Autá sa kradnú stále. S VAM systémom však vaše vozidlo ochránite na 100 %

26.11.2019, 23:00
Na Slovensku sa za tento rok ukradlo zatiaľ skoro 900 áut, čo sú asi 3 autá denne. Ktoré modely sa kradnú najviac? Ide najmä o obľúbený Volkswagen či Škodu. Pre zlodejmi však nie je v bezpečí žiadne vozidlo.

Aké možnosti zabezpečenia trh ponúka?

Na výber máte mechanické zabezpečenie, elektronické zabezpečenie, alarm, satelitné vyhľadávanie a poistenie. Posledné tri však nie sú zabezpečením v pravom slova zmysle. Ani čisto mechanické či čisto elektronické zabezpečenie nie sú stávkou na istotu. Zlodejov maximálne zdržia, prekonať ich však vedia veľmi jednoducho.

Existuje teda nejaké spoľahlivé riešenie? Áno, elektromechanický zabezpečovací systém VAM, ktorý odolá každému pokusu o krádež vozidla. Neveríte? Pozrite sa na štatistiky: VAM systém už bol namontovaný do viac ako 6000 vozidiel, 500 z nich sa zlodeji pokúsili ukradnúť. Nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade.

Ako VAM systém funguje?

VAM systém chráni vaši auto komplexne. Ako je to možné? Elektromechanický zabezpečovací systém VAM je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Zlodeji by tak na krádež vozidla potrebovali dlhé hodiny, čo za štandardných podmienok nie je možné.

Do každého auta a bez odberu z batérie

VAM systém je možné nainštalovať do každého modelu auta. Zabezpečiť si tak môžete svoje nové Audi, ale aj starší Hyundai. Okrem toho VAM systém nemá žiadny odber z batérie. Nemusíte sa tak znepokojovať tým, či po návrate z dovolenky svoje vozidlo naštartujete.

VAM R1 a VAMPIRE LITE

Na výber máte štandardný zabezpečovací systém VAM R1 alebo modernejší VAMPIRE LITE. Ten okrem nového dizajnu ponúka aj kompaktné prevedenie. Navyše blokuje namiesto 6 až 7 komponentov auta.

Zaujala vás idea sveta bez krádeží áut? Zistite o neprekonateľnom VAM systéme viac na autoalarm-vamos.sk.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 20:22